info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirda Belediyesi nden Özel Otopark

Tekirdağ Belediyesi, ilginç bir icraata imza atarak devlet yolunu iş adamlarına “Özel Otopark “ yaptı.

Hürriyet Mahallesi’nde bir et lokantası ve bir fırının önüne yapılan Otopark yoldan geçen tüm vatandaşların açıkça dikkatini çekerken,Vatandaşlar yaptıkları açıklamada;” Bu nasıl iş.Yolu böyle yapmak Belediyede hangi zihniyetin ürünü” sözleriyle tepki gösterdiler.
Tekirdağ Belediyesi  mevcut otoparkları, Edirne Anıtlar Kurulu’nun sit alanı olduğu için kapatılması yönünde Tekirdağ Belediyesi’ne yazı gönderirken Tekirdağ Belediyesi,şaşkınlık yaratacak bir icraata imza attı.
 
Hürriyet Mahallesi’nde bir et lokantası ve bir fırının önüne “Özel Otopark” yaparak Yolu daralttı.
 
Tekirdağ Belediyesi,bilindiği gibi önceki aylarda da 100.yol mahallesinde 20 metrelik bir yolu 7 metreye düşürerek ilginç bir karar almıştı.Vatandaşlar hürriyet Mahallesi’nde yolun sadece Et lokantasının önünü daraltarak Özel otoparka çevirmesine sert tepki gösterdiler.
Vatandaşlar, Habertrak Gazetesi’ni telefon yağmuruna tutarak ihbarda bulunurken Gazetemiz muhabirlerinin olay yerine giderek asfalt dökümünü izlemesi ve fotoğraf çekimine Et Lokantasından tepki geldi.
 
Et lokantası sahibi olduğunu belirten bir kişi “Ben AK Partiliyim.Belediye CHP’li.Size ne oluyor.Yolu istedikleri gibi yaparlar.”şeklinde yanıt verdi.
 
Yolun yapımından Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz’in sorumlu olduğu ifade edilirken,Vatandaşlar,”Bu nasıl iş.Yolu böyle yapmak Belediyede hangi zihniyetin ürünü” ifadeleriyle Tekirdağ Belediyesi’ne tepkilerini iletirlerken yolun derhal düzeltilerek tekrar halkın hizmetine açmalarını istediler.