info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ a Yeni Devlet Hastanesi

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ a 400 yataklı yeni bir devlet hastanesi yapılacağını bildirdi.

Akbulut, uzun zamandır düşünülen hastane projesinin gündeme alındığını belirtti.

Şu anda yer konusuyla ilgiyi Tekirdağ Valiliği ve Sağlık Bakanlığı arasında görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Akbulut, "Muratlı Caddesi civarında Sağlık Bakanlığı nın uygun göreceği bir yerde bu hizmet gerçekleştirilecek" dedi.

Şu anki devlet hastanesinin 7-8 tane ayrı bloklardan meydana geldiğini ve çok eski olduğunu anlatan Akbulut, şunları kaydetti:

"Bu nedenle çok da iyi hizmet verilemiyor. Bir deprem olduğunda devlet hastanemizin çok eski olmasından dolayı endişelerimiz var. Bu nedenle 7-8 binadan meydana gelen bu kompleksten kurtulup yeni bir devlet hastanesine ihtiyaç olduğu ortaya çıktı.

Tekirdağ ili olarak biz burada belediye başkanlığını kaybetmiş olmakla hizmetlerimize ara vermiyoruz. Kesinlikle biz burada vatandaşımızın 9-10 ay önce yaptığı tercihe saygılıyız. Ama Tekirdağ a gerek 58. 59 ve 60. hükümetler, gerekse Ahmet Aygün ve arkasındaki AK Parti nin gücüyle önemli hizmetler yapıldı. Sonuçta vatandaşımız böyle bir tercihte bulundu. Biz vatandaşımıza kızmadık, kırılmadık. Neden seçmediniz diye sitem etmeye hakkımız da yok. Hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecek."