info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ak Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Ak Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Bu gün Tekirdağ Ak parti il istişare kurulu otelcilik ve Turizm meslek lisesi salonunda geniş katılımla yapıldı. Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut , TBMM başkanlık divanı Katip üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Anayasa komisyonu üyesi İstanbul Milletvekili Prof. Dr.Mustafa Şentop  İstanbul Milletvekili ve Tekirdağ Koordinatörü Tülay Kaynarca , Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, İlçe Başkanları, Belde Belediye başkanları, İl, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları , mahalle temsilcileri toplantıya katıldılar.

Toplantıda divan başkanlığına il başkan yardımcısı Şener Çelikayar ile Sema Şahin , Yavuz Avcı , Nilüfer Durmaz, Şahin Erol, seçildiler.

İstişare kurulunda ilk konuşmayı İstanbul Milletvekili Anayasa komisyon başkan yardımcısı Prof Dr. Mustafa Şentop; Genel başkanımız R.Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Ak partinin Türkiye ye neler kattığını akademisyen üslubuyla  örnekler vererek anlattı. Daha sonra Tekirdağ milletvekili Özlem Yemişçi , T.Ziyaeddin Akbulut , Tülay Kaynarca ve ak parti Tekirdağ İl başkanı Ahmet Kambur basına açık bölümünde konuşmalar yaptılar.

Daha sonra basına kapalı olan ve il teşkilatının partililerle yeni dönemde yapılacak çalışmalar görüşüldüğü ve yapılması gerekenlerin açık olarak dile getirildiği toplantı partiye bundan sonraki çalışmalara ışık tutacak şekilde tamamlandı.