info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ AKP de Online Üyelikle 100 Bin Hedefi

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen, "İnternet sitemiz üzerinden online parti üyelik sistemini başlattık. Hedefimiz, il genelinde 50 bin olan üye sayımızı 100 bine çıkarmak" dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen, “İnternet sitemiz üzerinden online parti üyelik sistemini başlattık. Hedefimiz, il genelinde 50 bin olan üye sayımızı 100 bine çıkarmak” dedi.
İNTERNETİN GÜCÜNÜ KULLANMAK İSTİYORUZ
AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, parti çalışmalarında interneti etkin kullanmak amacıyla resmi internet sitesi olan www.akpartitekirdag.com adresi üzerinden online parti üyelik sistemi başlattı.  İl Başkanı Soner Çizen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, internet kültürünün toplumda giderek daha yaygınlaştığına dikkat çekerek, “İnternet dünyayı adeta bir köye çevirdi. Dünyanın bir ucundan öteki ucundaki gelişmeler hakkında sadece saniyeler içerisinde bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Bu gücün, özellikle Ortadoğu’daki demokratikleşme çabalarına katkısı ve insanların sosyal ağlarla organize nasıl olabildiği dikkat çeken örnekler. Genç nüfusuyla ülkemiz, ulaştırma alanındaki gelişmelerin katkısı ile internet dünyasına çabuk adapte oldu. İnternetin bu gücünü kullanmak istiyoruz” diye konuştu.
100 BİN ÜYE HEDEFİ
Hali hazırda Tekirdağ’da 50 bin üye ile en büyük parti olduklarını vurgulayan İl Başkanı Çizen, “İnternet sitemiz üzerinden online ‘parti üyelik’ sistemini hayata geçirdik. Hedefimiz internetin gücünü kullanarak Tekirdağ’da üye sayımızı iki katına çıkararak 100 üyeye ulaşmak. Ayrıca sosyal paylaşım siteleri üzerinden AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatımızın tüm faaliyetlerini partililerimize anlık olarak ulaştıracağız. İlçe Teşkilatlarımız da internetin etkin kullanılması için çalışmalar yürütüyorlar” dedi.
MOBİL CİHAZLAR ÜZERİNDEN BİLGİ PAYLAŞIMI
İnternetin gençler tarafından etkin olarak kullanıldığını da aktaran AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençlerimizin sanal dünyasına girip AK Parti’yi onlara tanıtmak, sevdirmek ve onları üye yapma amacındayız. Halk odaklı hizmet anlayışımızı teknolojik yeniliklerle birleştirmeye bundan sonra da devam edeceğiz. Yakın zamanda mobil cihazlar üzerinden il teşiklatımızın faaliyetleri ve projeleriyle ilgili uygulama eklentileri geliştirip Tekirdağlı hemşehrilerimize anlık bilgi paylaşımında bulunabileceğiz”