info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Altınova Çamurovaya Döndü

Altınova orta kent sakinleri yoğun yağmurlardan sonra oluşan çamur kalıntılarına isyan etti.Altınovada yaşayan vatandaşlar, çamur yüzünden dışarı çıkmakta zorlandıklarını söylediler.

Altınova orta kent sakinleri yoğun yağmurlardan sonra oluşan çamur kalıntılarına isyan etti.Altınovada yaşayan vatandaşlar, çamur yüzünden dışarı çıkmakta zorlandıklarını söylediler. Öğrencilerin çamurun içinden geçerek okulla gitmek zorunda kaldıklarını belirten mahalleli, öğrencilerin çoğu zaman okula batıracaklar diye okullardan geri çevrildiği ifade ettiler.

ARTIK İNSAN İÇİNE ÇIKAMIYORUZ

Yollardaki çamurlardan dolayı üstlerinin maf olduğunu belirten mahalle sakinleri, çarşıya çıktımızda insanlar üstümüze başımıza bakıyor. İnsan içine çıkamaz hale geldik. Artık utanıyoruz dediler.

BELEDİYE BAŞKANI, TEKİRDAĞ IN BELEDİYE BAŞKANI OLMALI

Tekirdağ Belediyesini yollarının çamur olmasından dolayı eleştiren mahalle sakinleri, Belediyeyi yollarını yapmamakla suçlayarak Belediye Başkanımız Adem Dalgıç Tekirdağ merkezindeki esnafa hizmet ediyor. Onların yollarını yapıyor. Bizim buraya ise hiç hizmet vermiyor. Bizde vergi ve su faturası ödüyoruz. Bundan 1 ay önce belediyeye bu yolun yapılması için dilekçe yazdık. Ne dilekçeye cevap verildi, ne de yolumuz yapıldı. Tekirdağ belediyesinden mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Yollarımızın en kısa zamanda yapılmasını istiyoruz şeklinde konuştular.