info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. Yönetim Kurulu Toplandı

Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan ve Tekirdağ Birlik Yem Anonim Şirketi ismi ile faaliyetlere başlayan fabrikanın yönetim kurulu toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Malkara’da gerçekleştirildi.

Toplantıya, Başkan Albayrak ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Danışman Şahabettin Küçükyazıcı, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Şirket Yönetim kurulu üyeleri katıldılar.
 
Toplantı öncesi fabrika müdürü Solmaz Doğan Başkan Albayrak ve yönetim kurulu ekibine fabrikayı gezdirdi. Başkan Albayrak, fabrikanın çalışma alanlarını kapsayan her noktasını tüm ayrıntılarıyla inceledi.
 
Toplantının başlamasıyla birlikte konuşma yapan Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu fabrikanın faydalı bir şekilde işleyişini sürdürmesi adına çaba sarf ediyoruz. Bu kuruluşun Malkara ilçesine ve üreticiye örnek olacağı inancındayım. Üretim ve çalışma sistemi açısından da kentimize son derece kaliteli bir şekilde hizmet edecektir. Bizimde hedefimiz bu yönde" ifadelerini kullandı. Toplantıda yönetim kurulu tarafından oluşturulan gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
 
Başkan Albayrak, fabrikaya verdiği değer ve yaptığı çalışmalarından dolayı fabrika müdürü Solmaz Doğan'a teşekkür etti.