info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Büyükşehir Entegre Süreci Devam Ediyor

Büyükşehir Yasası kapsamında Karaağaç Belediyesi’nin, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine bağlanması akıllarda bazı soru işaretleri oluştu.

'Karaağaç Belediyesi Hizmet Binaları kapanacak mı? Karaağaç Belediyesi’nde çalışan personelin durumu ne olacak?' gibi sorular, gerek Karaağaç halkı gerekse Karaağaç Belediyesi çalışanları tarafından merak edilirken, entegre sürecinin devam ettiği kaydedildi.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediyesi yetkilileri, Karaağaç Belediyesi ile Kapaklı Belediyesi arasındaki devir teslim işlemlerinin tamamlandığını fakat iki belediye arasındaki entegre sürecinin devam ettiğini dile getirdi. Karaağaç Belediyesi bünyesinde yaklaşık 40 kadar personel çalıştığını ifade eden yetkililer, "Bunlardan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışanlar Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmete devam edecek" açıklamalarında bulundu.
 
Karaağaç Belediyesi bünyesinde çalışan diğer personellerden kriterlere uyanların ilgili birimlerde Kapaklı Belediyesi bünyesinde çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Kapaklı Belediyesi yetkilileri, "Kriterlere uymayanlar için ise farklı pozisyonlar bakılacak" dedi. 
 
Karaağaç Belediyesi Hizmet Binası’nın ise hangi amaçla kullanılacağına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin karar vereceği ifade edildi.