info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Kahvehaneye Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Tekirdağ da gece yarısı bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırı sonucu 2 kişi yaralandı.

Zanlıların yakalanması talimatını veren Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek telsizden "Burası Teksas değil onlara bunu göstereceğiz. O Çakalları mutlaka yakalayın" diye anons yaptı.

Alınan bilgilere göre, silahlı saldırı gece yarısı 23.30 sıralarında meydana geldi. Tekirdağ ın Muratlı caddesi üzerindeki Akçeşme Kahvehanesi ne otomobille gelen Şakir Y ve Atilla T., aralarında önceden husumet olduğu iddia edilen işletmeci Faruk Ö. Ve Barış A. İle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Atilla T. Belinden çıkardığı tabanca ile iki arkadaşın üzerine ateş etti. Faruk Ö. sol bacağından, Barış A. ise karnından ve sağ bacağından yaraladı. Zanlılar ise geldikleri otomobille uzaklaşarak olay yerinden kaçtı. Yararlılar kahvehaneye 200 metre uzaklığında Tekirdağ Devlet Hastanesi ne kaldırıldı.

Faruk Ö. nün sağ bacağına isabet eden kurşunun çıkarıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Karnından ve bacağından yaralanan 28 yaşındaki Barış A. ise hemen ameliyata alındı. Yaklaşık 2 saat süren ameliyatın ardından Genel Cerrahi yoğun bakım servisine alınan Barış A nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Silahlı saldırının yaşandığı kahvehaneye çok sayıda polis ekibi gelirken, şehrin tüm giriş ve çıkışları da polis kontrolüne alındı. Zanlıların kaçabileceği adresleri tek tek dolaşan polis ekipleri uzun süre zanlılardan bir iz bulmaya çalıştı. Olay yeri inceleme ekipleri kahvehanede inceleme yaparken, kahvehane önünde ve yolun karşında 7 adet boş kovan bulundu.

Olayın ardından kahvehanede incelemelerde bulunan Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek ise tüm şehir giriş-çıkışlarının kapanarak zanlıların kısa sürede yakalanması istedi. Gece boyunca memurlarının telsiz anonsları ile yönlendiren Çelikbilek, "Burası Teksas değil bunu onlara göstereceğiz. O çakalları mutlaka yakalayın" anonsu ile zanlıların hemen yakalanması istedi. Polis şehirde geniş çaplı soruşturma başlattı.