info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Kanal İstanbul Sevinci

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın açıkladığı Kanal İstanbul projesi, Çerkezköy, Çorlu ve Tekirdağ daki yatırımcı, işadamı ve emlakçileri heyecanlandırdı.

 

Tekirdağ Taşıyıcılar kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Eti, Başbakan'ın açıkladığı projenin gerçekten çılgın olduğunu söyledi. Hareket olan yerde bereket gördüğünü belirten Eti, "Biz nakliye sektörü olarak orada yapılacak inşaatın bize uzun süre ekmek kapısı olacağı yönündeki inancım sonsuzdur." dedi.  
 
22 yıldır Tekirdağ'da emlak komiyonculuğu yapan Emin Emlak'ın sahibi ve Tekirdağ Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri  Derneği Başkanı Gürkan Yıldırım da projeyi, Trakya bölgesinde istihdam ve kalkınma adına önemli bir girişim olarak nitelendirdi. Yıldırım, "İstihdam olarak çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Ancak bu projenin hayata geçirilebileceği, fizibilite yapılıp yapılmadığı konusunda şüphelerim var, ancak hayata geçirildiği taktirde ve şu anda zaten, Trakya toprakları prim yapmaya başlamıştır ve bundan sonraki süreçte emlak fiyatları uçacaktır inşallah." şeklinde konuştu.