info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Dalgıç:Tekirdağ Belediyesi Tüm Borçlarını Ödedi

Tekirdağ Belediyesi tarihinde bir ilki daha gerçekleştirerek belediye ile çalışan firmaların alacakları ve işçilerin ikramiyelerini ödeyerek tüm borçlarını temizledi.

Tekirdağ Belediyesi tarihinde bir ilki daha gerçekleştirerek belediye ile çalışan firmaların alacakları ve işçilerin ikramiyelerini ödeyerek tüm borçlarını temizledi.

Tarihinin en büyük ihalesini gerçekleştiren, şehir içi ulaşımını 7 yıllığına toplam 24.603.000.00 TL’ye ihale ederek büyük gelir kazanan Tekirdağ Belediyesi, ihale bedelinin belediye hesabına yatırılmasının ardından hemen harekete geçerek, firmalara olan borçlarının tamamını ödedi. Belediye bünyesinde çalışan işçilerin ikramiye bedelleri de hesaplarına yatırıldı.

Tekirdağ Belediyesi’ne tarihinin en büyük ihale bedelini kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “Şehir içi toplu ulaşım ihalemizi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdik. İhaleyi alan İlyas Küçükmidil 18 Aralık tarihinde ihale bedelini belediye banka hesabına yatırdı. Belediye olarak, firmaların mağdur duruma düşmemeleri için tüm alacaklarını hesaplarına yatırdık. İşçilerimizin birikmiş ikramiye alacakları vardı, onların tamamını da aynı gün içinde işçilerimizin hesaplarına ödedik. Tekirdağ Belediyesi tarihinde ilk defa borçsuz konuma gelmiştir. Tekirdağ Belediyesi her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısıyla, artık bir büyükşehir olmuştur. Bugün itibariyle Tekirdağ Belediyesi’nin yapılandırılmış ve her ay düzenli ödenen borçları dışında firmalara borcu kalmamıştır. Güçlü belediye kaliteli hizmet anlayışımızla Tekirdağ’a hizmet etmeye devam ediyor ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.