info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Drift İle Tanışacak

Drift Academy İstanbul Genel Koordinatörü Abdurrahman Özen, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz’ı ziyaret etti

Drift Academy İstanbul Genel Koordinatörü Abdurrahman Özen, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz’ı ziyaret etti. 
Modifiyeli otomobillerin mücadele ettiği Drift yarışlarının Tekirdağ’da yapılması ile ilgili Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz’a bilgi veren Özen, Drift yarışlarının, büyük bir izleyici kitlesi olan ve takip edilen organizasyonlar olduğunu söyledi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ve böylesine büyük bir organizasyonu Tekirdağ’da gerçekleştirmek istediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz, “Drift otomobil yarışları Tekirdağ’da daha önce hiç düzenlenmemiş bir organizasyon. Böylesine büyük ve heyecan dozu yüksek bir organizasyonu Tekirdağlılarla buluşturmak istiyoruz. Organizasyonun zamanı ve koşulların oluşturulması konusunda gerekli çalışmaları yaparak halkımızla buluşturmak istiyoruz” dedi.
30 Ekim 2011 tarihinde İstanbul’da ilki gerçekleştirilen Drift Yarışları 2012 yılı itibariyle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından tanındı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü koordinasyonunda artık bir devlet organizasyonu olarak gerçekleştirileceği belirtildi. 2012 yılı Drift yarışlarının ilk ayağı Ankara, 2. Ayağı Tekirdağ, 3 ayağının da İstanbul’da yapılmasının planlandığı bildirildi.