info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ En Sonunda 5 Yıldızlı Oteline Kavuştu

Tekirdağ En Sonunda 5 Yıldızlı Oteline Kavuştu

Tekirdağ da 5 yıl önce bir iş seyahati ile şehrimize gelen iş adamı ve makine mühendisi  Önder Erdoğan sahilde kaldığı yat otelin sahibi Ertuğrul Karaevli ile görüşürken bu oteli satar mısın ? satarım sohbetin sonra aynı gün alış veriş sağlanmış ve ertesi gün tapu dairesinde bu günkü Golden Yat oteli el değiştirdi.

İşte Tekirdağ da 5 yıldızlık otelin muhabbeti Ogünlere dayanıyor. Tekirdağ milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut o gün Tekirdağ valisi olan  Aydın Nezih Doğan ile birlikte bulundukları bir ortamda , Önder Erdoğan’a sohbet sırasında Tekirdağ yoğun nüfus artışı olan bir ilimiz sizden yapmış olduğunuz yatırımın devamı olarak 5 yıldızlı bir otel istiyoruz, diyerek o gün için bu istekte bulunuyorlar.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında bir çok zorluklara rağmen Malkara yolu üzerinde imar değişikliği yapılarak valiliğin , Belediyenin büyük destekleriyle ruhsatlandırılarak projelendirilen Tekirdağ Ramada Otelinin temeli atılmış oldu. Türkiye Cumhuriyeti için büyük önemi olan 30 Ağustos tarihinde açılış yapılması için tüm anlaşmalar yapıldı. Fakat elde olmayan sebeplerle bazı aksaklıkların olmasına rağmen 30 Ağustos 2012 gecesi tüm protokolün katılımıyla Tekirdağ özlediği 5 yıldızlı oteline kavuştu.

Bu otelin artık uluslar arası oteller zinciri içinde 7000 otelden biri olan Tekirdağ Ramada ismi kayıtlara Tekirdağ olarak geçti. Ne kadar gurur duysak azdır. Tekirdağ Ramada tapu kayıtlarında her ne kadar Önder Erdoğan adına kayıtlıysa da biz bu eseri Tekirdağ a kazandırmak için gece gündüz şahsım ve ekibimizle günlerce uykusuz kalarak hizmetinize açtık.

7500 m2 alana yapılan otelimiz içinde açık kapalı yüzme havuzları, hamamlar, 1000 kişilik büyük balo salonu ,3 konferans salonu, 129 oda, 75 sabit personel ile hizmet veriyoruz. Kullandığımız tüm malzemeler yanmaz malzemeden imal edilmiştir. Koridorlarımız 4 kişi yan yana yürüyebilecek şekilde geniş olarak düzenlenmiş ve herhangi bir yangın tehlikesinde otomatik olarak bölmeler kendiliğinden korumaya almaktadır. Ramada yönetimi her sene Londra da yapılan yıllık değerlendirme toplantısında Tekirdağ Ramada’nın ödül alacaklar listesine alınmasından dolayı da ayrıca gururluyuz.

Bu gün açılış sonrası Tekirdağ da bulunan basın temsilcilerine yapmış olduğumuz bu eserimizi daha iyi tanıtabilmek için bir araya geldik. Vatandaşlarımızın Tekirdağ da böyle güzel bir eserin yapılması, hizmete açılması dolayısıyla herkesi özellikle bayanları ve yapmış olduğumuz tesisimizi bir defa gelip gezmelerini bekliyoruz. Bazıları derki neden bayanların hamamı görmelerini özellikle istiyoruz, çünkü Tekirdağlıların geleneklerinde gelin adaylarının hamama götürülerek orada beğenilmesi yıllarca yaşanmış bir gelenektir, ve bizde bu geleneğe uygun en güzel hamamları otelimiz de barındırıyoruz, tesisimiz tüm Tekirdağlılara Türk milletine hayırlı olsun dedi.