info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Gençlik Merkezimize Yeni Ek Bina Yapılacak

Gençlik Merkezi binamızda spor ve sanat faaliyetlerinin yoğun olması ve bu faaliyetlere talebin her geçen gün artması nedeniyle ek bina ihtiyacı doğmuştur. Mevcut Gençlik Merkezi binasının hemen yanında toplam inşaat alanı 3046 m2 olan ‘Gençlik Merkezi Ek Bina Projesi’ Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Projede Tekirdağ’daki genç nüfusun ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda judo, tekvando, basketbol, voleybol, fitness gibi sportif faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği mekanlara yer verilmiştir.
Yapılan analizler doğrultusunda çevredeki gabari uyumu ve depremsellik açısından yapının bodrum+2 kat olması uygun görülmüştür. Bodrum kat 607 m2 olup teknik mekanlar, sığınak ve 2 adet depo yer almaktadır.
Zemin kat 1551 m2 olup bu katta fuaye, umumi bay bayan wc, fitness, tekvando ve kapalı spor salonu (basketbol, voleybol, hentbol) planlanmıştır. 888 m2 olan normal katta ise idari bölüm, misafirlerin beklemesi için kafeterya, judo salonu ve sportif faaliyetlerde değerlendirilmek üzere spor salonu tasarlanmıştır. Ayrıca her spor salonuna hizmet veren wc, soyunma ve antrenör odaları bulunmaktadır.