info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Kurtuluş Bayramı Törenleri Yapıldı.

Tekirdağ 13 Kasım Kurtuluş Bayramı törenleri sabah saat 08:30 da Karlıktepesinde Belediye Başkan yardımcısı Haldun Güler ve Görevlilerin Katılımı ile tören düzenlendi.Şehitler anıtına çelenk konulması,saygu duruşu ve istiklal marşı sonrası Tören sona erdi.

 

Tekirdağ 13 Kasım Kurtuluş Bayramı törenleri sabah saat 08:30'da  Karlıktepesinde Belediye Başkan yardımcısı Haldun Güler ve Görevlilerin Katılımı ile tören düzenlendi.Şehitler anıtına çelenk konulması,saygu duruşu ve istiklal marşı sonrası Tören sona erdi.
Saat 09:00 da Muratlı caddesi üzerinde bulunan Şehitlik anıtında yapılan törene Vali Zübeyir Kemelek,Garnizon Komutanı Ömer Faruk Küçük,Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç,CHP Milletvekili Av. Emre Köprülü,Cumhuriyet Başsavcısı Feczi Büyüktümtürk,İl Jandarma alay Komutanı Kazım rıfkı Ayan,Vali Yardımcısı Zeki Kaya,İl Genel Sekreteri Mustafa Yel,diğer Protokol mensupları törene katıldılar.Şehitlik anıtına çelenk konulması,saygı duruşu,istiklal marşı sonrası tören sona erdi.
Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk anıtı önünde yapılan törende Protokol mensupları,Sivil Toplum Kuruluşları hazır bulundular.Saygı Duruşu istiklal Marşı Sonrası Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Kurtuluş bayramıyla ilgili şeref defterine yazmış olduğu konuşmasında “Tekirdağ’ın çok değerli çalışkan halkı,Böylesine anlamlı bir günü sizlerle birlikte paylaşmanın sevincini yaşarken hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.Güzel şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 89. yıl dönünü törenlerine hoşgeldiniz.
13 Kasım Tekirdağ’ın düşman işgalinden klurtuluş günü ulusal bütünleşmenin ve dayanışmanın bir ulus olma sevincinin yaşandığı,Ulusal onurumuzu koruma  erdemi içinde tek bir hedefte birleşmenin yaşandığı tarihi günlerimizden biridir.Değerli Tekirdağ’lılar en zor şartlarda dahi istediğimiz ve çalıştığımız takdirde başarıyı yakalayan bir milletin bireyleri olarak,şehirimizi her alanda daha ileri götürülmesinde sorumluluk sahibi olmalı ve bu sorumluluk içerisinde çalışmalıyız.Bu sorumluluk içerisinde çalışarak Kültür,Eğitim spor sanat ve iş hayatında ilerlememizi ve Tekirdağımızı Türkiye’de tanınmasını sağlayanlara Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdır.
Tekirdağ Belediyesi olarak hızlı büyüyen şehirmizinde alt yapı ve üst yapıları çok hızlandırdık bu yıl içerisinde Tıbbi atık Sterilizasyon hizmete açıldı,Modern bir Sokak Hayvanları Barınağı açıldı,Konservatuarımız bu sene ikinci senesine başladı.Tüm Türkiye’de tanınan ve tercih edilen bir konuma geldi.e-Belediyecilik alanınbda büyük bir ilerleme kaydettik sahilde ücretsiz internet hattını başlattık.Tüm Tekirdağ akıllı kent otomasyon sistemi sayesinde kayıt altına alındı.Bildiğiniz gibi doğalgaz çalışmaları tamamlanmak üzeredir.Tüm yatırımlarımızı planlayarak ve projelendirerek yapmaktayız.Yaptığımız kamulaştırmalar ile daha geniş meydanlara ve caddelere sahip olacağız.Hayatın her alanında ve her sektörde Tekirdağımızın modern bir kent haline gelmesi için çalışıyoruz.Bu çalışmalarımızın devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarımızın,Sivil toplum örgütleri ve özel sektör ile korrdineli yapılması başarımızı arttırmaktadır.
Kurtuluş Bayramı Törenleri Hazırlanmasında emeği geçen belediye çalışanlarımıza,kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine,katılımları ile Kurtuluş bayramının coşku içerisinde geçmesine vesile olan değerli protokol mensuplarına,siz değerli hemşerilerimize ve öğretmenlerimize ve öğrencilerimizi Teşekkür ediyorum.
Ulusal birlik ve dayanışmanın en güzel örneğini verdiğimiz 13 Kasım Tekirdağ’ın kurtuluş gününü kutluyorum bu bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini veren Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ,Silah arkadaşlarını,aziz şehitlerimizi,gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anarken göz bebeğimiz silahlı kuvvetlerimizin şerefli ve kahraman mensuplarına bir kez daha teşekkür ediyorum.Tüm hemşehirlilerime sevgi ve saygılar sunuyorum “13 Kasım Tekirdağımızın Kurtuluş Günü Kutlu Olsun” Dedi.
Tekirdağ Valiliği önündeki programdan sonra Valilik makamında Vali Zübeyir Kemelek Garnizon Komutanı Ömer Faruk Küçük,Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç,
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne şükran ziyaretiyle devam eden program saat 10:30 – 10:45  arasında Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç,Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter,Haldun Güler,Mehmet Özen,Rüya Yılmaz,Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu,,Belediye Meclis Üyeleri ve İl Merkezinden seçilmiş İl Genel Meclisi Üyeleri ile  birlikte Tekirdağ şehir halıkının Türk Silahlı Kuvvetlerine şükran duygularını ilettiler.Ordu Evinde yapılan ziyarette gelen misafirleri Garnizon komutanı Tuğ. General Ömer Faruk Küçük ve Garnizonda görevli Komutanlar karşıladı.
Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Tekirdağ Halkının Şükran dileklerini sunduğu Garnizon komutanına çiçek verdi.
Hava Muhalefeti sebebiyle Ordu evi önünde yapılamayan tören geçişleri ismet inönü kapalı spor salonun yapıldı.Salonda yapılan programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Belediye Başkanı Op. dr. Adem Dalgıç yaptı.Garnizon Komutanlığı Adına yapılan konuşmadan sonra şiirlerin okunması ile program sona erdi.Ganrizon Komutanlığı adına yapılan konuşma esnasında Anadolu Denizcilik Lisesi 9-DAML öğrencisi Emre Çetintaş yapılan çok duygulu konuşmalardan etkilenerek elinde bayrakla yere yığıldı.Bu durumu Hemen farkeden Görevliler öğrenciyi soyunma odasına alarak 112 tarafından kontrol altına alındı.Konuşmalar sonrası buradaki coşkulu kutlama programı sona erdi.Akşam Yapılacak olan Kurtuluş Konseri programı Terör ve Van Depreminde meydana gelen can kayıpları sebebiyle iptal edildi.