info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Şehir Hastanesi Türkiye`de Bir İlke İmza Attı

Hastanede Glutensiz Yemek ve Kantin Hizmeti Başladı

Tekirdağ Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu şehir hastanesi yeni binasıyla birlikte yeniliklere doymuyor. Doktor,poliklinik,çeşitli hizmet birimlerinin yanı sıra bir yeniliğe daha imza atarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.

Başhekiminden müdürlerine, doktorlarından sekreter ve hizmetlilerine kadar başarılı hizmetlerin sunulduğu şehir hastanesi, artık Çölyak hastalarına daha iyi hizmet vermek için otomatlarında glutensiz ürünlerin bulunacağı girişimine imza atarken, kantinde glutensiz ürün sayısının arttırılması ve hastalara glutensiz yemek hizmeti verilmesi de Çölyak hastaları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bu konuda memnuniyetini dile getiren Trakya Çöylak ve Sağlıklı Yaşam Derneği başkanı Bahar Ayşegül Gülcü; Trakya Çölyak ve Sağlıklı Yaşam Derneği Yönetimi olarak eski Tekirdağ Devlet Hastanesinde yaptığımız görüşmelerde Çölyak Hastalarının ve Derneğimizin taleplerini göz ardı etmeyip, destek veren Tekirdağ Devlet Hastanesi İdari Hizmetler Mali İşler Müdürü Sn. Kenan ÖZTÜRK'ü yeni açılmış olan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesinde, yeni yerinde Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hastanede yatan Çölyak hastalarına Glutensiz yemek menülerine yer verilmesi ve Hastane Otomatlarında Glutensiz Ürünlerin bulundurulacağı müjdesini vererek Sözlerini tutmuş, aynı zamanda Türkiye’de ilke imza atmış oldular.

Öncelikle Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Yönetimine, Doktorlarımıza, Sağlık ve Hastane Personeline ve Kıymetli Müdürümüz Sn. Kenan ÖZTÜRKE, Trakya Çölyak Ailesine, Trakya Çölyak Ve Sağlıklı Yaşam Derneğine Vermiş oldukları desteklerine, Çölyak farkındalık ve Dostluklarına, Ayrıca Pandemi Döneminde Topluma Yapmış Oldukları Fedakarca Hizmetlerine Trakya Çölyak Ailesi ve Derneğimiz Adına Teşekkür Ediyoruz.

Trakya Çölyak Ailesine Hayırlı Olsun. Yeni Hastanenin Topluma hayırlı olması ve İdari Hizmetler Mali İşler Müdürümüz Sn. Kenan ÖZTÜRK'E görevinde başarılarının Devamını Canı Gönülden Diliyoruz ”Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin