info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği:"Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız"

Tekirdağ Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği okullarda seminer veriyor

Tekirdağ Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği okulların ikinci yarıyılının başlaması ile beraber okullarda yaptıkları öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantılarına hız verdi.

İl Emniyet Müdürü Sayın Necdet Çelikbilek in üzerinde hassasiyetle durduğu Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız Projesi kapsamında polislerin öğrencilere yönelik hazırladıkları sunumlarla polislik mesleğinin tanıtımı, 155 polis imdat telefonunun nasıl kullanılması gerektiği, Trafikte uyulması gereken kurallar, Arkadaşlık ilişkilerinde dikkat edilmesi gereken unsurlar, İnternet ve Şiddet oyunlarının zararları, suçtan uzak durmak için yapmaları ve dikkat etmeleri gereken davranışlar anlatılarak öğrencilerin sorularını cevapladılar.

İlk önce Tekirdağ il merkezindeki anaokullarını ziyaret eden polis memurları, daha sonra Tekirdağ Anadolu Öğretmen Lisesi, Tekirdağ Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi, Tekirdağ Lisesi ve Zübeyde Hanım Kız Meslek Liselerini ziyaret ettiler.

Öğrenciler yapılan toplantılardan memnun kaldıklarını belirterek polisleri soru yağmuruna tuttular.

Toplantılara katılan öğretmenler de öğrencilerin toplantılara katılımın oldukça yoğun olduğunu söylediler.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde çalışan polisler , "Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız Projesi" çerçevesinde bu tür toplantıları tüm okullarda yapmaya devam edeceklerini belirttiler.

Polisler, gördükleri ilgiden bir hayli memnun kaldıklarını ve bu memnuniyetin çalışmalarına olumlu yönde etki edeceğini belirttiler.