info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Yolu ile İstanbul Yolu Birbirine Bağlandı

Çorlu Belediyesi nin kendi imkanları ile gidiş-geliş ikişer şeritli olmak üzere açtığı ve kısmen asfaltladığı Bülent Ecevit Bulvarı ile Tekirdağ yolu ile İstanbul yolunun bağlantısı sağlandı.

 

 
Çorlu Belediyesi'nin kendi imkanları ile gidiş-geliş ikişer şeritli olmak üzere açtığı ve kısmen asfaltladığı Bülent Ecevit Bulvarı ile Tekirdağ yolu ile İstanbul yolunun bağlantısı sağlandı. Şimdi de Bülent Ecevit Bulvarından Türkgücü yolu Fabrikalar Mevkiine bağlantı açılması için çalışma yapılacağı kaydedildi. 
 
Daha evvel Yeni Devlet Hastanesi önüne kadar açılan yol, çalışmaların tamamlanması ile İstanbul yolu Ağır Bakım Kavşağına bağlanmasının ardından Türkgücü yoluna bağlantı açılması için de çalışmalara başlanacağı bildirildi. Bir bölümü stabilize olan yolun önümüzdeki dönemde asfaltlanacağı da kaydedildi. 
 
Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Çorlu Belediyesine ait personel ve ekipmanla yapımına başladıkları ve Tekirdağ yolu Çorlu Park Evleri Mevkiinden başlayarak Havuzlar Parkı yanı, Belediye Konutları ve Yeni Çorlu Devlet Hastanesi önünden geçerek İstanbul yolu Ağır Bakım Kavşağına kadar uzayan bağlantı yolunun açılmasının ardından Bülent Ecevit Bulvarından Türkgücü yolu fabrikalar mevkiine de bağlantı açılması için çalışma yapılacağı kaydedildi. 
 
Bir bölümü asfalt diğer bölümü stabilize olan Bülent Ecevit Bulvarının tamamının asfaltlanmasının ardından yeni bağlantı yolunun açılması için çalışma yapılacağı belirtildi. 
 
Bülent Ecevit Bulvarının tam manasıyla trafiğe açılmamasına karşın pek çok sürücü tarafından kullanıldığını belirten vatandaşlar: "Yolun tamamı asfaltlanarak sağlıklı biçimde açılmasının ardından şehir merkezindeki trafik yükünü hafifletecek alternatif bir yol olacağını düşünüyoruz. Mevcut trafik yoğunluğunun azalması için Bülent Ecevit Bulvarının stabilize olan bölümlerinin de asfaltlanması ve gerçek manada trafiğe açılması gerekiyor" dediler.