info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbapdan Açıklama

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Gürsel Erbap Çerkezköyspor maçı sonrası yazılı bir açıklamada bulundu. Kulüp BaşkanıGürsel Erbap’ın Yazılı Basın Açıklaması yaptı açıklamada;

Tekirdağspor bugün yenilgiyi hak etmese de ne yazık ki galibiyeti hak edecek bir futbol ortaya koyamamıştır. Çerkezköyspor’u galibiyetinden, müsabakayı çok iyi bir şekilde yöneten hakemleri de iyi yönetimlerinden dolayı kutluyorum.

Maçların sonuçları ne olursa olsun dostlukların devamlılığına ve biz yöneticilerin herkese örnek olacak olgunlukta olmamız gerektiğine inanmaktayım. Aynı ligde mücadele eden rakip aynı zamanda da dost takım olduğumuz halde bugünkü maçta taraftarlarımızdan bazılarının ve bir basın mensubu arkadaşımızın maruz kaldığı olaylar şahsımı oldukça üzmüştür. Sporun barış, kardeşlik ve dostluk olduğunu unutmamız gerektiğini Çerkezköyspor maçının ardından bir kez daha hatırlatma ihtiyacı duyuyorum.

Takımda istenilen seviyede olmadığımızı ve deplasmanda henüz galibiyet almadığımızı ve hedefimize varmak için önemli puanlar kaybettiğimizi görüyoruz. Tekirdağspor’u hedefinden vazgeçirmeye hiç kimsenin ne hakkı var ne de gücü yeter. Şampiyonluğun en güçlü adayı olmaya devam ediyoruz ancak gerekli tedbirleri de hemen alacağız. Teknik heyetten gerekli raporu alıp hemen çözümlerimizi de gerçekleştireceğiz. Tekirdağspor’un hedefine uymayan her kim olursa olsun buna izin vermemiz mümkün değildir. Rakiplerimiz kazandıkça bizim kaybetmeye hakkımız yok, devre arasına kadar ligi en iyi yerde bitirip 2.yarıda ki fikstür avantajımızı kullanıp şampiyonluğa ulaşacağız. Ben şahsım olarak Tekirdağsporumuza sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum.

Marka olmuş Tekirdağsporumuzu desteklemeye devam etmeliyiz. Her maçımızı kayıtsız şartsız destekleyen cefakâr taraftarımız bu takımı sizlere layık ve hepimizin emeklerinin boşa gitmeyeceği bir takım olması için tüm gayretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz, sizler desteklerinize devam edin sezon sonunda şampiyonluğa hep beraber uzanacağız. Sezon sonunda profesyonel 3.lige merhaba diyecek Tekirdağspor olmamız için tüm gücümüz ve gayretimizle çalışmaya devam etmeliyiz. Üç puanlı sistemde biz lig lideriyle aramızdaki puanları kapatıp mutlu sona ulaşacağız.

Tekirdağsporumuza yeni tamamlanan Namık Kemal Stadyumunda hep destek tam destek vererek izlemeye devam edelim. Tüm kamu ve özel sektör kuruluşlarımızla maddi manevi olarak takımımıza sahip çıkmalıyız. Bu şehir bizim, bu takım bizim.

”Hayallerimiz hedeflerimiz, hedeflerimiz gerçeklerimizdir.” denildi.

Tekirdağspor Kulübü Başkanı

             Gürsel ERBAP