info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Kulübü, Teknik Heyet ve Futbolculara Yemek Verdi

Tekirdağspor Kulübü, Teknik Heyet ve Futbolculara Yemek Verdi

Tekirdağspor Yönetim Kurulu, düzenlenen akşam yemeğinde futbolcu ve teknik heyetle bir araya geldi. Balık Restaurantta verilen yemeğe Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap, Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter, Yönetim Kurulu Üyelerinden Derya Kaptanoğlu, Refik Akçakaya, Reşat Koşar, Kadir Atıcılar ve Benan Utku katıldı.

Yemekte söz alan Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap, yeni sezon hazırlıklarının aralıksız devam ettiğini ve futbolcuların antrenmanlarda gösterdikleri performanstan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Bu sezon 13 takımla şampiyonluk mücadelesi verecek olan Tekirdağspor’un sezon sonunda  mutlu sona ulaşacağına olan inancını dile getiren Erbap, konuşmasının sonunda futbolculara başarı dileklerinde bulundu.

Tekirdağspor Kulübü Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter yaptığı konuşmada; Teknik heyetten aldıkları olumlu raporlardan dolayı mutlu olduklarını, futbolcuların bu sezon verecekleri mücadeleyle Tekirdağspor’u 3. Lige çıkaracaklarına inandığını belirtti.

Yemek sonrası açıklamada bulunan Tekirdağspor Teknik Direktörü Mehmet Ali Çınar; bu sezon için iyi bir kadro kurduklarını ve futbolcuların performansından oldukça memnun olduğunu dile getirirken, konuşmasının devamında: ” Her takım gibi şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyoruz,takımıma güveniyorum; ama maç oynanmadan kazanılmaz.” açıklamasında bulundu.