info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Sezon Açılışı Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

Tekirdağspor kulübü bugün bir dizi açılışlardan sonra sezona başlangıç hazırlık maçında İstanbul Bal Ligi 12. Grup takımlarından Beşyüzevler futbol takımıyla 1-1 berabere kaldı.

 

Tekirdağspor kulübü bugün bir dizi açılışlardan sonra sezona başlangıç hazırlık maçında İstanbul Bal Ligi 12. Grup takımlarından Beşyüzevler futbol takımıyla 1-1 berabere kaldı. Dostluk havası içerisinde geçen ve karşılıklı atılan gollerle yedek oyuncuların denendiği Tekirdağspor’da ilk 11 de oynayacak olan oyuncuların risk edilmemesi, sakatlık tedavilerinin sürdüğü için eksik oynayan takım fazla varlık gösteremedi. İlerisi için takımın daha çok çalışması gerektiği yardımlaşmanın olması ve mücadele eden bir takım hüviyetine girebilmesi için orta sahada oynayan oyuncuların kondisyon bakımından güçlü olması gerekiyor. Takımda ileri uçta oynayanlar gol yollarında biraz beceriksiz olduğu paslaşmada ayağa top oynamanın seyirciye daha güzel görüleceği için takımın 90 dakika mücadele etmesi gerekiyor. Hazırlık maçlarının devam etmesi durumunda 13 Kasım’da başlayacak olan Süper Amatör Lig başlayana kadar takımın iyi duruma geleceği görülmektedir. Yönetim kurulunun çok özverili çalıştığı sporcuların her ihtiyaçlarını giderdiği kalma yerinde de bir problem olmadığı düşünüldüğünde bu takımın mutlak surette şampiyon olabilmesi için hiç bir engel yok. Kulüp başkanı Gürsel Erbab yaptığı açıklamada Tekirdağlıların heyecanı bizleri daha çok etkiledi. Artık bizim hedeflediğimiz Bank Asya Ligi’nden de öte Türkiye Spor Toto Süper Lig olarak hedeflerimizi yükselttiğini açıkladı.
Bugün oynanan açılış hazırlık maçına Vali Vekili Mustafa Masatlı, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter, Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Erbab, Yönetim kurulu üyeleri Kadir Atıcılar, Ünal Günay, Tufan Yıldırım, Refik Akçakaya, İsmail Derya Kaptanoğlu, Reşat Koşar, Emin Benan Utku, Sportif Danışman ve ASKF Başkanı Mehmet Kaya, Gençlik Spor İl Şube Müdürü Abdülkerim Kasap ve Tekirdağspor’un eski futbolcuları ile kalabalık seyirci grubu katıldı.
Tekirdağspor;
Furkan, Şener, Barış, Başar, Barış, Burak Boz, Seçkin, Taygun, Burçak, Mehmet Can, Emir
Yedekler;
Cem, Berkant, Caner, Burak, Küçük Barış, Eray, Metin, Ömer
Beşyüzevler Spor;
Cem, Ozan, Hakan Gül, Murat Uslu, Erdal, Hakan Koç, Murat Çakal, Güner, Ümit, Gökhan, Semih
Yedekler;
Hasan, Bilal