info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Yönetim Kurulu Bolu Kampını Ziyaret Etti

Tekirdağspor Yönetim Kurulu Bolu Kampını Ziyaret Etti

Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap, Genel Sekreter Kadir Atıcılar ve yönetim kurulu üyesi Emin Benan Utku, Tekirdağspor’un kamp yaptığı Bolu Terma Otel’e gelerek teknik heyet ve futbolcuları ziyaret etti.

Tekirdağspor’un Gönen Belediyespor’la oynadığı hazırlık karşılaşmasını izlemek için Bolu’ya gelen Tekirdağspor yönetim kurulu, akşam yemeğinde teknik heyetle bir araya gelerek  takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

Sabah antrenmanından önce futbolcularla buluşan,ve kısa bir sohbet gerçekleştiren Tekirdağspor yönetimi futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Tekirdağ’a dönüş için yola çıktı.

Antrenman öncesi  kısa bir konuşma yapan Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap:” Takım hakkında güzel şeyler duyduğumuz için mutluyuz. Sizler bu ligin en iyi futbolcularısınız,sizin üzerinize düşen görev çalışmalara olağan gücünüzle devam etmek ve Tekirdağspor’u en iyi şekilde temsil etmektir. Bizlerde yönetim kurulu olarak bilmenizi isterim ki,  her zaman maddi ve manevi anlamda sizlerin yanında olacağız.”dedi. Erbap konuşmasının sonunda, futbolculara kazasız belasız bir sezon geçirme temennilerini ilettikten sonra, futbolculara başarı dileğinde bulundu.