info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekkart Dağıtımı Başladı

Tekirdağ Belediyesinin sosyal belediyeciliği teknoloji ile buluşturan en önemli projelerinden biri olan TEKKART projesinde uygulamaya geçildi.

 

Tekirdağ Belediyesinin sosyal belediyeciliği teknoloji ile buluşturan en önemli projelerinden biri olan  "TEKKART" projesinde uygulamaya geçildi. Tekirdağ Belediye  Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye  Başkan Yardımcısı Şahin Begiç ile birlikte, titiz çalışmalar sonucunda belirlenen yardıma muhtaç aileleri evinde ziyaret ederek kendileri için oluşturulan Tekkartları teslim etti. Tekkart projesi ile artık , yardıma muhtaç  insanlar, hiçbir şekilde rencide olmadan, anlaşmalı üye iş yerlerinden ihtiyaç olan gıda maddelerini temin edebileceklerini belirten Başkan Dalgıç, "Tekkart projesi Tekirdağ için oldukça önemli bir projedir. Tekkart projesi ile bir yandan sosyal yardımlaşma ve dayanışma sağlanırken diğer taraftan da Tekirdağ halkı bireylerinin ortak buluşma noktası olacak ve kentlilik bilincinin gelişmesinde, kentin marka değerinin artmasında da etkili olacak." dedi.
 
Projelerin detayları ile ilgili açıklamalarda bulunan bilgi işlem müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Begiç, 1000’in üstünde vatandaşa Tekkart dağıtılacağını belirterek, "Bundan sonra gıda, kömür vb. gibi sosyal yardımlar bu kart üzerinden yapılacak. Karta yapılacak yüklemelerle üye iş yerlerinden ihtiyaçların giderilmesi sağlanacak." diye konuştu.
 
Tekkart ile ayrıca ulaşımda, KGS de, kişisel hizmetlerde, sosyal yardımlarda, alışverişlerde, sinema, müze, tiyatro,  tahsilat ve ödemelerde mükellef kartı, akıllı sayaç kartı gibi alanlarda entegrasyon sağlanacak ve bu alanlarda rahatlıkla kullanılabilecek Tekkartın kullanım alanlarını çoğaltmak, anlaşmalı iş yerlerinin sayısını artırmak mümkün olacak.