info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TRAKYAKENT İspanya Turu Programı Belli Oldu

TRAKYAKENT İspanya Turu Programı Belli Oldu

İspanya Turu Programı
Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT liderliğinde 12 Eylül 2012 tarih ile 16 Eylül 2012 tarihleri arasında İspanya’nın Madrid ve Barselona şehirlerinde Belediyecilik alanında son yenilikleri ve çalışmaları takip etmek, başarılı uygulamaları yerinde görmek amacıyla bir teknik temas ve inceleme programının yapılması planlanmaktadır.

Söz konusu program “Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personelleri ve Belediye Birlikleri Personelleri”ne yönelik olup programa katılım ücretleri katılacak kişilerin kurumlarından alacakları geçici görev yolluklarından ödenecektir. Belirtilen programa katılacak yaklaşık kişi sayısının belirlenmesi için kurumunuzu temsilen katılımı uygun görülen kişi veya kişilerin 13.08.2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar bildirilmesi gerekmektedir.

Taslak program hakkında;

12 – 16 Eylül 2012
 4 Gece 5 Gün

12 Eylül Çarşamba: İSTANBUL – BARSELONA  
 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali THY kontuarı önünde saat 10.00’da buluşma. Türk Havayollarının TK 1855 sefer sayılı uçağı ile saat 14.05’de Barselona’ya hareket. Yerel saatle 16.40’da Barselona’ya varış. Varışımızı takiben havalimanında karşılanma ve panoramik şehir turu için hareket. Turumuzda Barselona’nın en güzel manzaralarından birine sahiplik eden Mont Juic Tepesi, La Sagrada Familia Kilisesi, Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli ve Plaza De Espana bulunmaktadır. Şehir turu sonrası otelinize yerleşme ve dinlenme. Akşam yemeği ve geceleme otelinizde.

13 Eylül Perşembe: BARSELONA
 Sabah kahvaltısı sonrası Barselona Belediyesi Kalkınma Ajansı ile toplantı. Öğleden sonra Barselona Belediyeler Birliğine ziyaret. Ziyaret sonrası otelinize transfer. Akşam yemeği ve geceleme otelinizde.

İsteğe bağlı;
 Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Gerona & Figueras turuna katılma imkanı (65 Euro). Bu turumuzda Orta Çağ’dan kalma mimari yapılarıyla Gerona şehri, Büyük Katedrali ve Yahudi mahallesi, ünlü ressam Salvador Dali’nin doğduğu Figueras kasabası ve Dali Müzesi ziyaret edilecektir , veya isteğinize göre Andora turu (70 Euro ) katılma imkanı. Tur sonrası otelinize transfer. Akşam yemeği ve geceleme otelinizde.

14 Eylül Cuma: BARSELONA – MADRİD  
 Sabah kahvaltısı sonrası özel otobüsümüzle Madrid’e hareket. Yol güzergahımızda bulunan Zaragoza şehrinde öğle yemeği molası ve kısa bir istirahat imkanından sonra yolculuğumuza devam ediyoruz. Yolculuğumuzun ardından Madrid’e varış ve panoramik şehir turu.  Görülecek yerler arasında Puerto Del Sol, Plaza Mayor, Paseyo De La Castellana, Boğa Güreşi Arenası, Gran Via, Plaza De Espagna, Kraliyet Sarayı, Puerto De Alcana ve Kybele Çeşmesi bulunmaktadır. Tur sonrası otelinize transfer. Akşam yemeği ve geceleme otelinizde.

15 Eylül Cumartesi: MADRİD
 Sabah kahvaltısı sonrası Madrid belediyesine ziyaret, Madrid Belediyesinin iş geliştirme programları hakkında bilgi alışverişi. Ziyaret sonrası sonrası otele dönüş. Akşam yemeği ve geceleme otelinizde.

İsteğe bağlı;

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Toledo turuna katılma imkanı (65 Euro). Bu turumuzda 15 y.y.’a kadar Müslüman, Yahudi ve Hıristiyanların bir arada barış içinde barındığı, UNESCO tarafından açık hava müzesi ve kültür şehri ilan edilen UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan Toledo’da, dünyanın en zengin katedrallerinden biri olan ve içerisinde ünlü ressam El Greco’nun orijinal tablolarının da bulunduğu Toledo Katedrali, San Juan de Los Reyes Catolicos Manastırı, San Martin Köprüsü, Damasquinos (Şam İşi) altın el işçiliğinin yapıldığı atölyeler ve dükkanlar ile Toledo’nun en eski sinagogu görülecek ve 15. & 16. y.y. Arabesk ve Batı mimari değerleri arasında güzel bir gün geçireceksiniz. Tur sonrası otele dönüş. Akşam yemeği ve geceleme otelinizde.

16 Eylül Pazar: MADRİD – İSTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından otelden ayrılış işlemleri. Uçak saatine bağlı olarak havalimanına transfer. Check in işlemlerinin tamamlanmasından sonra Türk Havayollarının TK 1860 sefer sayılı uçağı ile saat 18.05’de İstanbul’a hareket. Yerel saatle 23.00’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

     İki Kişilik Odada Kişi Başı    Tek Kişilik Oda Farkı
4* Otel    999 Euro    1199 Euro
Madrid    4* Hotel Praga ( www.hotelmadridpraga.com )
Barselona    4* Hotel Catalonia Berna ( www.hoteles-catalonia.com )


Fiyata Dâhil Olmayan Servisler:     

• Vize ücreti
 • Yurt dışı çıkış harcı bedeli