info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tüm alkışlar İreme

Avrupa Şampiyonu olan Muay Thai sporcusu İrem Akın (15), Başarının sırrı düzenli ve istikrarlı çalışmak dedi.

Çorlu'da faaliyet gösteren Yokuş Fight Clup Muay Thai sporcusu olan Akın, geçtiğimiz günlerde Antalya'da yapılan Muay Thai Avrupa Şampiyona-sı'nda 54 kilo genç bayan-larda Avrupa şampiyonu oldu. Yapılan müsabakalar sonucu başarılı sonuçlar alan Akın Devrim Gazetesi muhabirine yaptığı açıkla-mada, çok çalışarak Avrupa Şampiyonluğunu yakaladı-ğını da ifade etti.         
Eylül ayı içerisinde Rusya'da yapılacak olan Muay Thai Dünya Şampiyonası'na da şampiyonluk için hazırlandığını belirten Akın, ''Antalya'da yapılan Avrupa şampiyonasına bütün Avrupa genelinden 38 ülkenin sporcusu katıldı. Burada ciddi müsabakalara çıktım. Yapılan maçlarda aldığım başarılı sonuçlar sayesinde Avrupa şampiyonu oldum. Bundan dolayı da çok mutluyum. Başarının sırrı düzenli ve istikrarlı çalışmaktan geçiyor. Şimdi, Eylül ayında Rusya'da yapılacak olan dünya şampiyonası için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor'' şeklinde konuştu.
Akın'ın hocası Muay Thai Antrenörü Ahmet Yokuş ise alıonan derece ile ilgili şunları kaydetti:''İrem Akın, uzun yıllardan beri Muay Thai sprunda salonumuzda eğitim alıyor. Kendisinin daha önceden de ciddi dereceleri ve başarıları var. Avrupa şampiyonu olmak için çok çalışan İrem, şimdi de dünya şampiyonlşuğu için çalışmalarına başladı. Biz de kendisinin bundan sonra da büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Öte yandan kulübümüz sporcularındfan Kadir Taştan da, Hollanda'da 12 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan profesyonel Kick Box maçına hazırlanıyor. Kendisinin de buradan başarılı neticeyle döneceğine inancımız tam”dedi.



KAYNAK: devrimgazetesi.com.tr