info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tunca: Silah Sıkan Değil Selam Veren Bir Dünya Diliyorum

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, İnsanoğlunun birbirine silah sıkan değil selam veren bir dünyada kardeşçe yaşamasını diliyorum dedi.

 

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca,”İnsanoğlunun birbirine silah sıkan değil selam veren bir dünyada kardeşçe yaşamasını diliyorum” dedi.
 
AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca Regaip Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada, İslam’ın barış ve huzur dini olduğunu, Müslümanların bu anlayışla hareket ederek birlik ve beraberliğe katkı sağlama yolunda çaba sarfetmeleri gerektiğini söyledi.
 
Kandillerin ayrılık ve kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı geceler olması gerektiğini hatırlatan Merkez İlçe Başkanı Tunca, rahmet kapılarını kulları için hep açık tutan Yüce Allah’a bu gecede niyazda bulunulması gerektiği söyledi.
 
Kandillerin İslam âleminin kardeşlik duygularını artırmasını temenni eden Başkan Tunca sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanoğlunun birbirine silah sıkan değil selam veren bir dünyada kardeşçe yaşamasını diliyorum. Çocukların ve mazlumların kişisel politikalara kurban edilmediği, hakkın ve adaletin hâkim olduğu bir dünya inşa etmek için çaba sarf etmeliyiz. Bu vesileyle tüm İslam âleminin Regaip kandili kutlar, bu kutlu gecenin birlik ve beraberliği artırmasını temenni ederim”