info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türk Hukukunda Kadın Hakları Anlatıldı

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Kent Konseyi Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor Komitesinin Eğitim Günleri projesinin 14. Eğitim Semineri ’Türk Hukukunda Kadın Hakları’ konusunda verildi.

Çorlu Belediyesi Eğitim-Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde avukat Bahadır Berk tarafından 'Kadın Hakları-Feminizm, Kadın Haklarının Tarihçesi, İslam ve Türk Hukukunda Kadın Hakları, Avrupa’da Kadın Hakları Tarihçesi, Türk Hukukunda Kadın Hakları; Uluslararası Sözleşmeler, Anayasada - Medeni Kanunda - İş Kanununda Kadın Hakları, Sosyal Güvenlik Yasalarında Kadınlar, Şiddetin Önlenmesi - Kadın ve Çocuğun Korunması Kanunu Çerçevesinde Kadın Hakları, Türk Ceza Kanununda Kadın Hakları' konuları anlatıldı. 
 
Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur eğitmenlere ve eğitime katılanlara teşekkür ederek "Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor, en derin sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.
 
Eğitim Komitesi Başkanı Mehtap Petek ise “7 Mart Cuma akşamı 19.30’da Çorlu Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Topluluğu olarak Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde düzenleyeceğimiz Türk Sanat Müziği Konserimize ve yine 15 Mart tarihinde 14.00’da 15'incisi düzenlenecek olan 'Kurumsallaşma, Kurumsal İletişim, Takım Çalışması, Liderlik ve Yöneticilik' konulu eğitim seminerimize herkesi bekliyoruz” dedi.
 
Eğitim Komitesi Üyeleri Cansu Balkan, Meral Dönmezer ve Kemal Sönmez tarafından tüm katılımcılara Katılım Belgeleri dağıtıldı.