info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türk Malı Magma Tekirdağ da

Türk Malı Magma Tekirdağ da

%100 Türk Malı olarak üretim yapan Türkiye’nin lider kaynak elektrodları ve kaynak makineleri üreticisi Oerlikon A.Ş.,  yıllardır düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği “Magma Şehrimizde!” tanıtım günü etkinliklerinin devamını, 15 Haziran Cuma günü Tekirdağ Güven Ticaret’te yaptı.

Tanıtım günü etkinliğimize çeşitli ilçelerinden gelerek yoğun ilgi gösteren kaynak ustalarımız ile bir araya geldik. Oerlikon’un %100 Türk Malı ürünü Magmaweld, işinin ehli kaynak ustalarınca büyük beğeni toplamakta ve piyasada en çok tercih edilen ürün olmanın gururunu yaşamaktadır.

Oerlikon Türkiye Bölgeler Satış Müdürü Ziya Gücün, Kaynak Uzmanı Halil Karaarslan, Pazar İletişim Temsilcisi İlker Polat ve Tanıtım Temsilcisi Yusuf Kaymak’ın katılımı ile gerçekleşen tanıtım gününde, kaynak ustalarının dertleri dinlenerek onlara çözümler sunmaya ve yeni gelişen kaynak teknolojileri hakkında bilgiler verilmeye çalışıldı. Ayrıca endüstri meslek liselerinden gelen öğrencilere kaynak eğitimi verilerek çoğu öğrencinin ilk kez kaynak ile tanışmasını sağlandı. Misafirlere ikramların yanı sıra, çeşitli promosyon ürünleri de verildi.