info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkındırma ve Dayanışma Vakfı Tekirdağ Şubesi Başkanlığına Hamdi Budak Yeniden Getirildi.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkındırma ve Dayanışma Vakfı Tekirdağ Şubesi Başkanlığına Hamdi Budak Yeniden Getirildi.

 

Tekirdağ Kamu Çalışanları vakfının 22 Ocak 2012 pazar günü yapılan olağan istişare kurulu toplantısında vakfın kurucu başkanı 2011 Haziran seçimlerinde Tekirdağ MHP 2. sıra milletvekili adayı olan halen, eğitim müfettişi olarak göreve devam eden Hamdi Budak ı yeniden vakıf Tekirdağ şube başkanlığına seçildi.
Kamu çalışanları yönetimi Asil Hamdi Budak ,Metin Aksoy,Yafes Serin,Abdullah Yıldırım,Ali İhsan Günay,Fatih soytürk,Sabri Ekal,Reşat Danalar,Enis Daşdan,Denetleme Kurulu Asil Ahmet Hamzalıoğlu,Yedek Cengiz Üzümcüler Ramazan Okutan.
Vakıf başkanı Hamdi Budak gazetemize yapmış olduğu özel açıklamada ; “adaylık süresi içerisinde ayrılmış olduğu vakıf başkanlığına arkadaşlarımızın istek ve arzuları ile genel merkezin onayları ile beni tekrar bu göreve getirdikleri için güvenlerine layik olup vakıf amaçları doğrultusunda yönetime gelen diğer arkadaşlar ile birlikte başarılı olmak için gayret edeceğiz.
Kamuda çalışan üye arkadaşlarımızın her türlü sorunlarını çözme yanında, Türk milleti üzerinde oynanan oyunlara duyarsız kalmayıp her platforumda sesimizi yükseltmek yanında Türk Milletinin Milli ve Manevi değerlerini  halkımıza aktarıp uyanık olmalarına çaba göstererek diğer sivil toplum kuruluşlarınıda örnek olmak istiyoruz. Bu gün ülkemiz basın yayın aracılığı ile sanal sorunları gündeme getirip vatanımızın karşı karşıya olduğu tehlikeler gözden kaçırılmaktadır. Bu ortamda bize çok önemler görevler düştüğünün bilincinde olup gereğini yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.