info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Turnuvada Çerkezköy ün Gururu Oldular

Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Trakya Tekvando Şampiyonası’na katılan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcuları birbirinden başarılı maçlar çıkartarak takım halinde ikinciliği elde ettiler.

Turnuva da ikinciliği elde eden Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nün yanında dördüncülüğü de Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü elde etmeyi başardı.

TURNUVAYA 175 SPORCU KATILDI

Çorlu Belediyesi Spor Salonu’nda Doruk Spor Kulübü’nün organizasyonunda düzenlenen 1.Erdoğan Doruk Trakya Tekvando Şampiyonası’na Lüleburgaz Gençlik ve Spor Kulübü, Babaeski Spor Kulübü, Kırklareli Gençlik ve Spor Kulübü, Kırklareli Spor Kulübü,Kırklareli Kırklar Yıldızı Spor Kulübü, Edirne Gençlik ve Spor Kulübü, Edirne Trakya Gençlik ve Spor Kulübü, Havsa Gençlik ve Spor Kulübü, Uzunköprü Ergene Spor Kulübü, Tekirdağ Belediye Spor Kulübü, Tekirdağ Polis Gücü Spor Kulübü, Tekirdağ Aydoğdu Spor Kulübü, Çorlu Doruk Spor Kulübü, Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü , Çanakkale Anafartalar Spor Kulübü, Çerkezköy Güzel Spor Kulübü, Saray Flipper Spor Kulübü,İstanbul Sancaktepe Spor Kulübü, İstanbul Yiğit Spor Kulübü, Balıkesir Ayvalık Spor Kulübü, İstanbul Sarıyer Spor Kulübü’nden toplamda 175 sporcu katıldı.
 
İKİNCİLİK VE DÖRDÜNCÜLÜK ÇERKEZKÖY’DEN
 
Gün boyu süren müsabakalar sonucunda dereceye giren kulüp ve sporculara düzenlenen törenle madalyaları takdim edildi. Şampiyonada kulüp olarak birinciliği Kırklareli Spor Kulübü elde ederken, ikinciliği Çerkezköy Güzel Spor Kulübü, üçüncülüğü Çorlu Doruk Spor Kulübü ve dördüncülüğü ise Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü elde etti. Bireysel dalda ise Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nden Meryem Akgün, Kübra Kepenek, Merve Kepenek, Eray Yıldız, Senanur Kepenek, İlkay Sonkay, Gülsüm Ögey birbirinden başarılı maçlar çıkartarak kürsüye çıkan isim oldular.
 
SPORCULARIMI CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM
 
Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, takım halinde kendilerine ikinciliği kazandıran oyuncularına teşekkür ederek ‘’Şampiyonada Baş Antrenörümüz Fikri Güzel, oyuncularımızı ziyaret ederek başarılar diledi. Oyuncularımız başarı adına ellerinden geleni yaptılar. Bizleri bu başarıyı kazandırarak büyük bir mutluluk yaşatan tüm sporcularımı gönülden tebrik ediyorum” dedi. Şampiyonanın minikler kategorisinde dereceye giren isimler, Eylül ayında gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edecekler.