info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Uğur Mumcu Ölümünün 19. Yıl Dönümünde Düzenlenen Panelle Anıldı

Uğur Mumcu Ölümünün 19. Yıl Dönümünde Düzenlenen Panelle Anıldı

 

Uğur Mumcu Ölümünün 19. Yıl Dönümünde Düzenlenen Panelle Anıldı
Tekirdağ CHP Merkez ilçe başkanlığınca Uğur Mumcu nun ölümünün 19. Yılında Tekirdağ Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen panelde anıldı.
Düzenlenen panele konuşmacı olarak Hürriyet gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer ve eski milletvekili Av. Güneş Gürseler katıldılar. Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç CHP il başkanı Kadir Albayrak, CHP merkez ilçe başkanı Savaş Erdem, Belediye Başkan yard. Mehmet Özen, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Macaristan Fahri Konsolosu Erdoğan Erken,NKÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Halim Orta, Sivil Toplum temsilcileri ve kalabalık Uğur Mumcu sevenleri panele dinleyici olarak katıldılar.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra, CHp merkez ilçe başkanı Savaş Erdem Uğur Mumcu ve hunharca katledilen aydınları minnet ve rahmetle anıyoruz dedi.
Konuşmasından sonra panelin konuşmacıları yerlerini aldılar. İlk konuşmayı  Barolar Birliği eski Ge nel sekreteri Av. Güneş Gürseler Uğur Mumcu ile ilgili anılarını anlattı. Daha sonra Cumhuriyet gazetesinde yıllrca birlikte mücadele verdiği arkadaşını yarım saatlik bir sunum ile gazeteci yazar Yalçın Bayer anlattı.