info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ünal Baysan 30 Mart Seçimini Değerlendirdi

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, basın toplantısı düzenleyerek 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerini değerlendirdi.

Çorlu Divan Hotel’de gerçekleştirilen kahvaltılı toplantında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Baysan, "Güzel bir seçim oldu, güzel bir atmosfer oldu. En güzeli bizim bölgemizde ne seçim esnasında, ne de seçim sonrasında televizyonlarda görmüş olduğumuz o nahoş hadiseler olmadı. Suçlamalar olmadı. Çorlu halkı gayet demokratik bir şekilde sandığa giderek oyunu kullandı ve kararını verdi. Bu bana nasip oldu. Ama her zaman söylediğim gibi siyaset uzun soluklu bir maratondur. 1999 yılında seçimi kaybettiğimde herhalde hiç kimse benim bir daha siyasi hayata geri döneceğimi tahmin etmiyordu. Ama işte döndük ve devam da ediyoruz. Huzurlu bir seçim yaşadık. Güzel bir seçim yaşadık. Ağır eleştiriler olmadı. Tabi ki eleştiriler de olacaktır. Fakat bu eleştiriler espri tarzında oldu. Rakiplerimiz tabi ki yapmadıklarımızı söyleyecekler. Biz onların eksikliklerini ve yanlışlarını söylemeye çalışacağız. Bunlar söylenirken de belli bir seviyede söylendi. Bunun neticesinde zaten Çorlu’da herhangi bir olay, atışma veya sataşma olmadı. Bu bakımdan her zaman söylediğim gibi Çorlu’da el ele gönül gönüle bir seçim yaşadık. Ben sizlerin vasıtasıyla Çorlu’da yaşayan, oyunu kullanan herkese seçim sürecinde göstermiş oldukları sağduyudan dolayı tüm Çorlulu vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.
 
Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Baysan, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler verdi.