info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Üniversiteliler İçin Ambulansı Tekirdağ Valisi Zübeyr Kemelek Çağırdı

TEKİRDAĞ ın Çorlu İlçesi nde arkadaşlarının doğum günü partisinden dönen Mustafa Özdemir in kullandığı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı. Üç kişinin yaralandığı kazayı tesadüfen

TEKİRDAĞ ın Çorlu İlçesi nde arkadaşlarının doğum günü partisinden dönen Mustafa Özdemir in kullandığı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı. Üç kişinin yaralandığı kazayı tesadüfen gören Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, makam aracını durdurarak olay yerine ambulans istedi.

Kaza, dün gece yarısı Çorlu-Tekirdağ arasındaki Çiftlikler mevkiinde meydana geldi. Tekirdağ da arkadaşının doğum gününe katılan 19 yaşındaki Mustafa Özdemir in kullandığı 22 FU 978 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle Çiftlik mevkiindeki yoldan çıkarak takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Özdemir ile otomobilde bulunan 18 yaşındaki Rasim Arda ve Aydın Akyüz hafif şekilde yaralandı. Bu sırada Çerkezköy İlçesi ndeki bir toplantıdan makam aracı ile dönen Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek kazayı görerek durdu. Korumasına ambulans çağırması için talimat veren Kemelek, kaza şokunu üzerinden atlatmaya çalışan gençleri teselli etmeye çalıştı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ve ambulansı gören Vali Kemelek, makam aracına binerek yoluna devam etti. Hafif yaralı olan Rasim Arda, Mustafa Özdemir ve Aydın Akyüz ambulansa konularak Çorlu Devlet Hastanesi ne kaldırıldı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi nde öğrencisi olan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayı ilk gören Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek in yaralılar hakkında bilgi alarak gerekenin yapılması talimatı verdiği belirtildi.