info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ünlü Tiyatro Oyuncularının Yer Aldığı Aşk Terapisi 9 Ocak 2016’da Malkara’da

Ünlü Tiyatro Oyuncularının Yer Aldığı Aşk Terapisi 9 Ocak 2016’da Malkara’da

Malkara Belde Kent Hiz. San. ve Tic. A. Ş.’nin organize ettiği ve İstanbul Jest Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan Aşk Terapisi isimli tiyatro oyunu, 9 Ocak 2015 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kültür Sarayında Malkaralı tiyatro severlerle buluşacak.
 
 
Hülya ve Macit Koper’in kaleme aldığı, Somer Karvan’ın yönetmenliğini yaptığı iki perdeden oluşan ve ünlü tiyatrocular Janset, Suzan Aksoy, Yusuf Atala, Somer Karvan ve Fulden Akyürek’in oyuncu kadrosunda yer aldığı Aşk Terapisi isimli tiyatro oyunu sıradan bir terapist olan Sorgun’un günün birinde ilkokul aşkıyla ilginç şekilde karşılaşmasıyla başlıyor. Olayların bu karşılaşmadan sonra akıl almaz halde gelişmesiyle oyun daha da komik bir hal alıyor. Oğlunu evlendirmek isteyen meraklı annesiyle ve muayenehaneye gelen garip tiplerle başa çıkmaya çalışan Sorgun’un ilkokul aşkıyla karşılaştıktan sonra başına gelen komik olayları anlatan oyunun finalini seyirci belirliyor.
Bilet fiyatlarının 20 TL olduğu komedi özelliği taşıyan oyunun bilet satış noktaları Malkara Belediye Akademisi ve Malkara Belediyesi’dir. Ayrıca bilet başvuruları için 0541 408 71 17 no’lu telefondan da ulaşılabilir.
Kaynak : Murat Ürtekin