info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Ali Yerlikaya dan Aydoğdu İlk Okulununa Ziyaret

Vali Yerlikaya; Namık Kemal Üniversitesinde yapılan Eğitim Yöneticileri 1. Buluşması nda ilerleyen zamanda ilk, okul ziyaretini Aydoğdu İlk Okuluna gerçekleştireceğini söylemişti. Bu doğrultuda da bugün ilimiz Aydoğdu Mahallesinde bulunan Aydoğdu İlkokulunu ziyaret etti.

 

Vali  Yerlikaya; Namık Kemal Üniversitesinde yapılan “Eğitim Yöneticileri 1. Buluşması”nda ilerleyen zamanda ilk, okul ziyaretini Aydoğdu İlk Okuluna gerçekleştireceğini söylemişti. Bu doğrultuda da bugün ilimiz Aydoğdu Mahallesinde bulunan Aydoğdu İlkokulunu ziyaret etti.
Okula gelişte Vali Yerlikaya’yı İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Okul Müdürü Abdurrahman Metinoğlu, Aydoğdu Mahallesi Muhtarı Hasan KUBİLAY, Okul Aile Birliği Başkanı ve   Esnaf ve Romanlar Derneği Başkanı Salih Pirbudak karşıladı.
 
Buradan  Öğretmenler odasına geçen Vali Yerlikaya, okul hakkında idarecilerden bilgi aldı. Burada yaptığı konuşmada;
“Tekirdağ’a Vali olarak atandığımızdan beri ilk defa öğretmenlerimizle sohbet toplantısı yapıyoruz.                       Başarı Çıtamızı Yükselteceğiz
Bugün Aydoğdu İlk Okuluna gelmemizin ayrı bir sebebi daha var. Şehir merkezimizdeki okulların içinde ziyaret önceliği olarak okulumuzu ilk sıraya aldık. Okulumuzun SBS ’de başarı oranı düşük,ekip ruhuyla başarı oranını yükseltmek,  çalışma heyecanınızı arttırmak  için sizlerin  yanınızdayız.
Öğretmenlerimizde de Aynı Heyecanı Görmek İstiyoruz
Biz hep birlikte yapabileceğimizin en iyisini yapmak istiyoruz. Hedefe kilitlenmeyen, uğraş vermeyen bir anlayışı da  kabul etmiyoruz.
Öğretmenlerimizin burada verdiği hizmetlerden dolayı kendilerine minnettarız.Öğretmenlerimiz, bu çocuklar size emanet. Sizler bu çocukların ümidi olarak, onların hayal kurmalarını sağlayıp yeni ufuklar açacaksınız. Buna yürekten inanıyorum” dedi.
Ziyaret sonrası öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Yerlikaya okuldan ayrıldı.