info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Kemelek yeni yıl mesajı yayımladı

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek yenil yıl mesaj yayımladı.

Kemelek mesajında, "Her yeni yıl beraberinde yeni umutlar, iyimserlikler getirir bizlere önümüzdeki hedefimize ulaşmak için yeni fırsatlar sunar" dedi.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Kemelek in mesajı aynen şöyle:

"Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakarak, büyük coşku ve beklentilerle yeni bir yıla merhaba dediğimiz şu günlerde, Siz değerli Tekirdağlı vatandaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu duyuyorum.

Her yeni yıl, beraberinde yeni umutlar ve iyimserlikler getirerek bizlere önümüzdeki hedeflerimize ulaşmak için yeni fırsatlar sunmaktadır. Bizlerde inancımızı ve umudumuzu sürekli yenileyerek, daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalı, yeni bir şevk ve enerjiyle önümüzdeki tüm engelleri aşıp Tekirdağ ımızın daha modern, dünya ile entegre olmuş, uluslararası bir cazibe merkezi olması ve sesini daha gür duyurabilmesi için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz.

2009 yılında gerek kamu yatırımları gerekse ilimizin hedeflerine ulaşma düzeyi açısından başarılı bir çalışma yılını geride bıraktık. 2010 yılında da bu çalışma azmi ve heyecanını artırarak İlimizin sosyal ve ekonomik alanda kalkınmasının hızlandırılması konusundaki inancımı ifade etmek istiyorum.

2010 yılına girerken 2009 yılında yaşanan olumsuzlukların ilimizde ve ülkemizde bir daha yaşanmamasını, yeni yılın tüm insanlığa huzur, mutluluk, güzellikler, sevgi ve barış getirmesini diliyorum."