info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Validen Hemit İlköğretim Okuluna sürpriz ziyaret

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek beraberinde Hemitköy İlköğretim Okulu na gerçekleştirdiği sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek beraberinde İl Genel Sekreteri Mustafa Yel ile Malkara ilçesine bağlı Hemit köyde hayata geçirilen hayvancılık tesislerindeki incelemelerinin ardından Hemitköy İlköğretim Okulu?na gerçekleştirdiği sürpriz ziyaret sırasında okul müdürü ve öğretmenlerle bir toplantı düzenleyerek saptadığı eksiklikleri dile getirdi.

Okul Müdürü Süleyman Aydın?dan köyün tarihçesi ve coğrafi yapısı ve okulun genel durumu ile öğretmen, öğrenci sayısı ve başarısı hakkında bilgi aldı.

Ana sınıfına giren Vali Kemelek, çocuklarla bir süre sohbet etti. Özellikle 1.nci ve 8.nci sınıflara girerek dersin işlenişini izledi. Öğrencilerle birebir ilgilenen Vali son sınıf öğrencilerine hedeflerini sordu. Öğrencilerden sınavlarda sağladıkları % 50 başarının daha yukarılara çıkarılmasını istedi.

Daha sonra öğretmenlerle yaptığı toplantıda okulda "AKILLI TAHTA SİSTEMİNİN" kullanılmasını önerdi. Toplantıya iştirak eden Tekirdağ Köy ? Koop Başkanı Ramazan Demirkıran Hemit İlköğretim Okuluna en kısa zamanda Akıllı Tahta alacakları sözünün verdi.

Vali Zübeyir Kemelek gerçekleştirdiği ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.