info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatandaşlarımızı Konya ya Uğurladık

Tekirdağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür gezilerimiz çerçevesinde 90 vatandaşımızı 2 otobüsle birlikte Konya ya uğurladık.

Tekirdağ Belediyesi kültürel etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür gezilerimiz çerçevesinde 90 vatandaşımızı 2 otobüsle birlikte Konya’ya uğurladık.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın sosyal ve Kültürel etkinliklere büyük önem verdiğini belirten Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç,  ‘”Kültür gezilerimiz kapsamında daha önce de vatandaşlarımızı Çanakkale’ye ve Ramazan ayında da Edirne’ye götürdük.   En son Atatürk’ün ölüm yıldönümünde de Anıtkabir’e bir gezi düzenledik. Şimdi de Vatandaşlarımızı Şeb-i Arus törenleri için Mevlana şehri Konya’ya götürüyoruz. Kültürel etkinliklerimizle birlikte kültür gezilerimizin yelpazesini de genişlettik. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Tekirdağ Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanına düzenlediğimiz Kültür gezilerimize bundan sonra da devam edeceğiz. Kültür sanat etkinlerimizde halkımızla buluşmayı sürdürüyoruz” dedi.

Mevlânâ Celaleddin-i Rumi'nin ölüm yıl dönümlerinde 17 Aralık tarihlerine denk gelen haftalarda yapılan ve "Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri" olarak isimlendirilmeye başlanılan, halk arasında Şeb-i Arus Şenlikleri olarak da anılan törenler için Konya’ya vatandaşlarımızı götürecek 2 otobüs Valilik önünden Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç tarafından uğurlandı.  Günü birlik Şeb-i- Arus törenlerine katılacak ve Konya’da başta Mevlana Müzesi olmak üzere tarihi yerleri gezecek olan vatandaşlarımız Pazar sabahı Tekirdağ’a  geri dönecek.