info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yatağa Bağlı Hastalarımız "Artık Evde Yalnız Değilsiniz"

Tekirdağ Sağlık İl Müdürlüğü tarafından Tuğlalı Park ta "Sağlık Bakanlığınca Evde Sağlık Uygulamaları Programı ve Tanıtım Amaçlı Programa" Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ile Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Edirne Valisi Gökhan Sözen, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Milletvekili T. Akbulut, Necip Taylan, AK Parti İl Başkanı Soner Çizen, Milletvekili adayları Özlem Yemişçi, Sait Yazı, Mestan Özcan, Hakan Şık , Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen ile diğer Daire Müdürleri açılışa katıldılar.

 

Tekirdağ Sağlık İl Müdürlüğü tarafından Tuğlalı Park'ta "Sağlık Bakanlığınca Evde Sağlık Uygulamaları Programı ve Tanıtım Amaçlı Programa" Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ile Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Edirne Valisi Gökhan Sözen, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Milletvekili T. Akbulut, Necip Taylan, AK Parti İl Başkanı Soner Çizen, Milletvekili adayları Özlem Yemişçi, Sait Yazı, Mestan Özcan, Hakan Şık , Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen ile diğer Daire Müdürleri açılışa katıldılar.
 
Hasta psikolojisi ve yatağa bağımlı yaşamanın verdiği fiziki yetersizlikler içinde sağlık kuruluşlarına müracatlarında bir çok sorunlarla karşılaşan hastalarımıza ve ilgili aile bireylerine tıbbi, psikolojik ve sosyal destek sağlayarak yaşam kalitesini yükseltmek amaçlanmaktadır. Evde sağlık hizmeti almak isteyen hastalarımız aile hekimlerine ve 444 38 33 numaralı telefonu arayarak Evde Sağlık Hizmeti Koordinasyon Merkezi'ne müracat yapabilirler.
 
Bugüne kadar ilimizde Evde Sağlık Hizmeti Birimlerine 712 hasta başvurusu alınarak hizmet verilmiş, halen 300 hastaya evde sağlık hizmeti verilmektedir. Tekirdağ Sağlık Müdürlüğü 5 adet mobil araçla Merkez'de hizmet vermektedir.
Yatağa bağımlı hastalarımız unutmayınız ki "EVDE YALNIZ DEĞİLSİNİZ"