info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zihniye Teyzeye Tekirdağ Valisi Sahip Çıktı

Uzun süre kırık ayağı ile tek başına yaşam mücadelesi veren 83 yaşındaki Zihniye Aralar hakkında yapılan haberler üzerine Tekirdağ Valiliği Zihniye Aralara sahip çıktı.

Uzun süre kırık ayağı ile tek başına yaşam mücadelesi veren 83 yaşındaki Zihniye Aralar hakkında yapılan haberler üzerine Tekirdağ Valiliği Zihniye Aralara sahip çıktı. işte Tekirdağ Valiliği Resmi sitesinden yapılan açıklama.

Tekirdağ Zafer mahallesinde yalnız yaşayan 83 yaşındaki Zihniye ARALAR a Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK in talimatı ile yardım yapılmıştır.

Zihniye ARALAR ın aldığı yaşlılık aylığına ilave olarak çeşitli zamanlarda Valiliğimizce maddi yardım ve erzak yardımı sağlanmış olup; ilgili kişinin sağlık kontrolleri ve tedavisi evine gönderilen sağlık ekibi aracılığıyla ve ayrıca Tekirdağ Devlet Hastanesi nde yapılmıştır.

Sosyal Hizmet uzmanlarının Zihniye ARALAR ile yaptıkları görüşmelerde kişinin Huzurevi nde kalmak istemediği tespit edilmiş olup bu durum tutanakla kayda alınmıştır.

Zihniye ARALAR ın durumu Valiliğimiz ilgili birimlerince yakınen takip edilmekte olup kendisinin bakım ve tedavisi için gerekenler ivedilikle yapılmaktadır. Denildi