info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Antalya`dan Tekirdağ`a Çağrı

Acil Büyükbaş, Küçükbaş hayvan yemi yardımınızı bekliyoruz.

Antalya’da çıkan yangın sadece insanları değil, hayvanları da mağdur etti. Gerek doğadaki gerekse evcil olarak beslenen büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar, besin alanlarının yanması sonucu açlıkla karşı karşıya kaldı. Bu konuda haber merkezimize ulaşan bazı duyarlı Antalyalı vatandaşlar, “tüm otlaklar, meralar ve stoktaki balyalar yandı. Tüm hayvanlar aç kaldı. Tekirdağ bir tarım bölgesidir ve duyarlı modern insanların yaşadığı bir şehirdir.

Biz de Antalya’da yaşayan Tekirdağlılar olarak, ilimizin koca yürekli insanlarının çağrımıza duyarsız kalmayacağını umuyoruz. Çünkü bu insanların tüm geçim kaynağı hayvanlar,hayvancılıkla geçiniyorlar. Gıda ve giyim yardımları geliyor fakat ACİLEN BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANLAR İÇİN SAMAN BALYASI İLE YEME İHTİYAÇ VARDIR.

TEKİRDAĞ’IN BU KONUDA DUYARLI DAVRANARAK GEREKLİ YARDIMI YAPACAĞINA İNANIYORUZ. VALİLİĞE, KAYMAKAMLIKLARA,TÜM BELEDİYELERE, SİYASİ PARTİLERE VE ÇİFTÇİ DERNEKLERİNE SESLENİYORUZ; TEKİRDAĞ’DAN ANTALYA’YA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ ”Dediler.