info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sıcaklıklar Düşüyor, Sağanak Yurdu Sarıyor.

Hafta sonu yurdu etkisi altına alacak olan yeni yağışlı hava sistemiyle beraber hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek ve yeni haftayla birlikte düşüş devam edecek.

Küresel tahmin sistemlerine göre İstanbul'da önümüzdeki 3 gün içinde 5 dereceden fazla sıcaklık düşüşü beklenirken yurdun bazı bölgelerinde sıcaklık düşüşü 10 dereceye yaklaşacak. Hafta sonu sertleşmeye başlayacak olan hava şartlarıyla birlikte Türkiye mevsim geçişini ciddi şekilde hissedecek. Küresel tahmin sistemlerinde yer alan verilere göre, cumartesi günü yurdun batısından giriş yapacak olan yağışlar ilerleyen günlerde yurt geneline yayılacak. Ankara’da bugün 26 derece dolaylarında hissedilecek olan hava sıcaklığı hafta sonundan itibaren düşüşe geçerek 16 dereceye kadar inecek.

İstanbul’da bugün hava sıcaklığı 24 derece olurken, yeni haftada 18 derecenin altına inecek. İzmir’de de yaklaşık 5 derecelik sıcaklık düşüşü bekleniyor. Hafta sonu başlayacak olan yağışlar yeni haftayla birlikte yurdun tümüne yayılacak. Hava sıcaklıklarındaki düşüş yeni haftanın ortasına kadar devam edecek. Hava sıcaklıklarındaki düşüş 22 Ekim’e kadar sürecek ve sonrasında yükseliş başlayacak.

Her yıl ekim sonu ve kasım başı kendini hissettiren sıcakların bu sene de yazdan kalma günler yaşatması bekleniyor.