info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağlı Şair Gülşen Erdağlı`dan Eğitime Destek

Tekirdağlı şair Gülşen Erdağlı, geliri her yıl yüzlerce kız çocuğu okusun diye burs veren Tekirdağ Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlanmak üzere, büyük ilgi gören " UĞURLU YOLUM " adlı şiir kitabı için Tekirdağ tarihi Süleymanpaşa binasında bir imza günü düzenleyerek,okuyucusuyla buluştu.

Çok sayıda şiirsever Tekirdağlının katıldığı imza günü,keyifli anlara sahne oldu. Şair Gülşen Erdağlı, " Çocukların eğitimi için bir nebze de olsun katkımız olabiliyorsa,bu bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Çünkü çocuklarımız,geleceğimizi inşa eden,temel taşlarımızdır. Bir anne olarak da her çocuğun en iyi şartlarda okuması, bu amacımızda en büyük mutluluk kaynağımızdır. Bu önemli günde imza günümüze gelerek maddi manevi desteğini esirgemeyen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum " Dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Gömeç Göçmen, " Bir bayan şair kızımızın, kız çocuklarımızın eğitimine destek için böyle bir imza günü düzenlemesi mutluluk vericidir. Desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz " Dedi

Kaynak : Murat Ürtekin