info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gökdelenden Sarkan Rus Model Konuştu

Dubai`deki bir gökdelenin tepesinde hiçbir güvenlik önlemi almadan çektirdiği video ve fotoğraflarla gündeme gelen Rus model Viktoria Odintsova, İngiliz basınına ilginç açıklamalarda bulundu.

Rus model Viktoria Odintsova (23), Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı Dubai'deki bir gökdelende çektirdiği fotoğraflarla ilgili İngiliz gazetesi Daily Mail'e konuştu.

Odintsova, bu olayın ardından, bir daha benzer bir davranış içine girmeyeceğine dair anne babasına söz vermek zorunda kaldığını söyledi.

Rus model, "Anne babam videoyu gördü ve karışık duygular yaşadılar. Ama sonuç olarak gördüklerini kabullenmek zorunda kaldılar. Ben de bunu bir daha yapmayacağıma dair onlara söz verdim" dedi.

Yaklaşık 300 metrelik gökdelenin tepesinde fotoğraf çektirmesine rağmen aslında "yükseklik korkusu" olduğunu belirten genç model, "Korkularımla yüzleşmeye çalışıyorum. Geçenlerde de Soçi'de bungee jumping yaptım" dedi.

Odintsova buna karşın Instagram'daki 3.3 milyon takipçisine, "Benim eylemlerimi taklit etmeyin" çağrısında bulundu. Rus model, "Yeni şeyler denemek için planlarım var ama Dubai'deki çekimdeki kadar uç bir şey olmayacak" diye ekledi.

Dubaili yetkililer, gökdelendeki çekim sonrası, Odintsova'yı bu davranışını tekrarlamaması için uyarmıştı. Moskova'dan Daily Mail'e konuşan Rus model, ünlü Rus fotoğrafçı Aleksandr Mavrin (31) ile yaptıkları çekimin, bir anlık dürtü sonucunda gerçekleştiğini iddia etti ve "Her şey spontane gelişti" dedi.

"Aklımıza geldi, ertesi gün de gidip çekimleri yaptık" diyen Odintsova, fotoğraflarda elini tutarken görülen kişinin, Sibirya doğumlu Oleg Cricket (25) olduğunu söyledi. "Ölüme meydan okuyan" eylemleriyle tanınan Oleg Cricket'in gerçek adı Oleg Sherstyachenko.

Odintsova, estetikli olduğu iddialarını için ise "Hayatımda hiç estetik ameliyat olmadım" ifadesini kullandı.

Üniversitede pazarlama bölümünden mezun olan Odintsova, 2013 yılında Rusya'nın Perm kentindeki bir güzellik yarışmasında ikinci olmuştu.

Rus rap'çi Egor Kreed ya da sosyal medya kralı Pavel Durov ile geçmişte ilişki yaşadığı yönündeki haberleri de yalanlayan Odintsova'nın bir dönem İspanyol F1 pilotu Fernando Alonso ile de adı anılmıştı. Şu an bir ilişkisi olduğunu belirten Rus model, sevgilisinin adını vermekten kaçındı.

Gökdelenden sarkarken kaydedilen görüntülerini Instagram’da paylaşınca eleştiri yağmuruna tutulan 22 yaşındaki model, çekimler sırasında hiçbir güvenlik önlemi almadığı gerekçesiyle tepki görmüştü.