info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ülke Ayakta: 22 Eyalette Hepsi Toplatıldı

ABD’nin New Jersey bölgesinde bulunan Missa Bay isimli şirket piyasaya sürdükleri paketlenmiş marulları geri çekti.

ABD Tarım Bakanlığı’nın 17 kişinin kolibasili teşhisiyle hastaneye kaldırılmasının ardından Swedesboro merkezli şirket yaklaşık 34.000 kilogramlık paketlenmiş marul ve salatalığı süpermarketlerden geri çekti. Ülkenin popüler süpermarketlerinden Walmart, Target ve Aldi’de satılan marullarda bakteri tespit edilmişti.

Bakanlık yetkilileri aralarında 3 yaşında bir çocuğun da olduğu toplam 17 kişinin hastaneye kaldırıldığını açıklarken, 7 kişinin böbreklerindeki rahatsızlıktan dolayı hastaneye gittiğini açıkladı. Toplamda 8 eyalette hastalanma vakalarının yaşandığı açıklanırken Maryland’de iki kişinin “Sezar salata” yedikten sonra hastanelik olduğu açıklandı.

Yapılan açıklamada yaklaşık 30 adet paketlenmiş salatanın toplatıldığı belirtildi.alındığında, ürünlerimizin müşterilerde yankı uyandırmasını sağlamaya odaklanırken, bu işte sermaye yatırımını büyük ölçüde geri çektik” diye ekledi.

Avustralyalı model Shanina Shaik, temmuz ayında The Daily Telegraph’a verdiği röportajda, “Ne yazık ki bu yıl Victoria's Secret şovu olmayacak. Bu benim alışkın olduğum bir şey değil, çünkü her yıl bu zamanlarda ben prova yapardım. Ama eminim, ileride yine olacak, bundan kesinlikle eminim” demişti.

28 yaşındaki model ayrıca, “Marka çalışması yaptıklarından ve şov için yeni yollar oluşturmaya çalıştıklarından eminim, çünkü bu dünyanın en iyi şovu” ifadesini kullanmıştı.

Bella Hadid, Behati Prinsloo, Gigi Hadid ve Adriana Lima gibi ünlü modellerin de yürüdüğü geçen yılki Victoria’s Secret şovunda Shawn Mendes ve Halsey müzik performansı sergilemişti.