info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İstanbullu Gelin`de Özge Borak Sürprizi

Star TV`nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin`in 2. yeni sezonu heyecan içinde devam ediyor.

Peki ama başrollerinde Özcan Deniz (Faruk Boran) ile Aslı Enver'in (Süreyya) oynadığı İstanbullu Gelin'de kim kimdir? İşte diziye geçen bölümde veda eden Özge Borak'ın (Begüm) 38. bölüm sürprizi ve dizinin kadrosu hakkında bilmeniz gerekenler..

Özge Borak diziden ayrıldı (Begüm hayatını kaybetti)

İstanbullu Gelin'de Faruk Boran'ın (Özcan Deniz) eski sevgilisi ve çocuğunun annesini olan Begüm'ün ölümü, Özge Borak'ın diziden ayrılması olarak yorumlanmıştı. 

Ancak 23 Şubat Cuma akşamı İstanbullu Gelin'in izleyenler hoş bir sürprizle karşılaştı. Özge Borak'ın canlandırdığı Begüm'ün dizideki sahnelerinin bitmediği anlaşıldı. Begüm ile dizinin diğer oyuncuları arasında geçmişte yaşanan konuşmalar ve vedalar son yayınlanan 38. bölümde ekrana geldi. Begüm'ün özellikle oğlu Emir ile yer aldığı duygusal sahneler dikkat çekti.

YENİ BÖLÜMLERDE OLACAK MI? 

İstanbullu Gelin'in 39. yeni bölümünde ve dizinin devamında Özge Borak'ın canlandırğı Begüm karakterinin başka rolleri olup olmadığı ise şimdilik bilinmiyor. 

Özge Borak dizide babası Selçuk Borak ile birlikte rol alıyordu. Selçuk Borak ise doktor İbrahim karakterine hayat veriyor.