info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dünyaca Ünlü Sunucunun 8.2 Milyon Dolarlık Evi

20.yüzyılın en zengin siyahi Amerikalı kadını olarak gösterilen Oprah Winfrey, Seattle sahilinin biraz dışındaki Orcas Adası’nda, 8,2 milyon dolara devasa bir malikaneyi arazisiyle birlikte satın aldı.

2007 yılında inşa edilen Oprah Winfrey’in evi, 7303 metrekarelik bir alana yayılıyor. Doğayla bütünleşik olarak tasarlanan bu mülkiyet bir ana ev, özel sahili bulunan bir misafir evi, bir çay evi, bir ahşap işleme stüdyosu ve bir spor salonunun birleşiminden oluşuyor. Rustik ve modern detaylara sahip bu malikane görenleri kendine hayran bırakıyor.

Yerden yüksekliği sebebiyle her hava koşulunda gün batımı manzarasının izlenebildiği ana ev, dört yatak odasına ve toplamda beş tane banyoya sahip. Üç katlı olan ana evde, taş kaplı bir şömineye sahip oldukça yüksek tavanlı bir salon bulunuyor. Mutfaktaki yüksek sırtlı sandalyeler ve uzun masa ise kalabalık yemek etkinliklerini keyifli hale getireceğe benziyor.

Üst kattaki büyük aile salonunda bulunan oyun masası, büyük boy televizyon ve havuz, eğlenceli dakikalara ev sahipliği yapmaya hazır. Birinci katta bulunun ve tavana kadar uzayan oldukça geniş bir kütüphaneye sahip olan ev, kitapseverlerin de ilgisini çekiyor.

Oprah Winfrey’in evi, misafirler için özel olarak inşa edilen misafir eviyle de insanları kendine hayran bırakıyor. Uzun süreler boyunca misafir olarak kalmayı düşünebileceğiniz, ana evden ayrı olan misafir evinde de dört yatak odası ve üç banyo bulunuyor. Ancak duyanları en çok şaşırtan kısmı ise misafir evinin özel bir plaja sahip olması.

Malikanenin özel yürüyüş parkurunu bitirdikten sonra küvette ya da plaja 1.6 km mesafede olan çay evinde dilediğiniz gibi dinlenebilirsiniz. Oprah Winfrey’in evi, sahip olduğu ahşap işleme stüdyosu, spor ve yoga salonlarıyla da hayatın yorucu maratonunda derin bir nefes almanızı sağlıyor.