info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İrem Derici Taburcu Oldu

Kilo kaybına bağlı bağışıklı çökmesi yaşayan ve hayranlarını korkutan İrem Derici, hastanedeki tedavisi bittikten sonra evde çekilmiş ilk fotoğrafını paylaştı.

30 yaşındaki popçu bugün yani hastaneye kaldırıldıktan 21 gün, taburcu olduktan 3 gün sonra Berkay ile Harbiye'de sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

İrem Derici, aşırı kilo kaybına bağlı bağışıklık çökmesi nedeniyle 21 gün önce hastaneye kaldırılmış 18 günlük tedavi sürecinin 12 gününü yoğun bakım ünitesinde geçirmişti.

1 Ekim'de taburcu olan Derici, günler sonra evinden fotoğraf paylaştı.

Derici, elinde merdane ile verdiği pozu sayfasında yayınladı ve altına "Mantı açıyorum, 'yersen'" notunu düştü.

Son fotoğrafı kısa sürede 135 bin beğeni alan İrem Derici'nin sahneye çıkacağı tarih ise Berkay açıkladı.

Etiler Martinez'de yemek yedikten sonra gazetecilerin sorularıları cevaplayan Berkay, Harbiye Açıkhava Sahnesi konserine yoğun bir şekilde hazırlandığı için dudaklarında yaralar çıktığını söyledi. Berkay bugünkü konserde aynı zamanda İrem Derici ile aynı sahneyi paylaşacaklarını açıkladı.

Ünlü popçunun babası Hulusi Derici, kızının sahneye çıkmasıyla ilgili, “İyi hissetmiş olmalı ki sahneye çıkacak. Sahne İrem’e iyi gelecektir” dedi.

Kimi uzmanlar İrem Derici'nin geçirdiği rahatsızlığa göre 2-3 hafta daha dinlenmesinin iyi olacağını, kimileri ise kan değerlerinin uygun olması durumunda şarkıcının sahneye çıkmasında bir sakınca olmadığını belirtti.