info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Işıl Reçber`den Rüştü Reçber Açıklaması

Eski milli futbolcu Rüştü Reçber`in tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Eşi Işıl Reçber, efsane kalecinin sağlık durumuna ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çin'de baş gösteren koronavirüs, tüm dünyada tahribata yol açtı. İnsan sağlığını tehdit eden ve henüz ilacı dahi bulunmayan virüs, ülkemizi de es geçmedi. Gün geçtikçe artan vaka sayısına spor dünyasından da isimler yakalandı. 

Günay, Albayrak ve Terim; hastalıkla girdikleri savaştan galip çıkarken virüs bir başka efsane sporcuda belirdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kalesini koruyan Rüştü Reçber'de de koronavirüs tespit edildi. 

Hastaneye kaldırılan Rüştü'nün tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. 

Asist Analiz'e özel açıklamalarda bulunan Işıl Reçber, eşinin ateşinin kontrol altına alındığı belirten Işıl Reçber, "Rüştü, şu an yoğun bakımda ve tedavisi devam ediyor. Ateşi kontrol altına alındı. Gelişmeler iyi yönde. Hastalık çok ani gelişti.

Virüs doğrudan akciğerlere inmiş. Nefes darlığı çektiği için doktorlar tarafından hemen müdahale edildi. Hala yoğun bakımda... Tedavisine devam ediliyor" ifadelerini kullandı.