info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Rüzgar Erkoçlar Dünyaevine Girdi

Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu`nun akrabalarının yanı sıra sanat camiasından birçok isim katıldı.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rüzgar Erkoçlar (31), iki yıldır nişanlı olduğu Tuğba Beyazoğlu (24) ile bu akşam Sarıyer Bahçeköy’de gerçekleşen görkemli düğün ile evlendi.

Çift, kapı açmama geleneğinden, davullu zurnalı gelin alma ve gelinin beline bağlanan kırmızı kurdeleye kadar geleneklere uygun bir düğün yaptı.

Bahçeköy'de şık bir düğün daveti veren damat Rüzgar Erkoçlar'ın nikah şahidi usta gazeteci Cengiz Semercioğlu ve gelininkiler ise arkadaşları Süheyla Dağıstanlı ve Sevda Taşçı yaptı. Gelinin nikah şahidi olması planlanan ünlü sanatçı Seren Serengil yağmurun azizliğine uğradı. Arabası yolda kalan Serengil düğüne yetişemedi. Üzüntüsü instagramdan paylaşan Serengil, yeni evli çifte mutluluklar diledi.

Düğün öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Erkoçlar, “Heyecanlıyım, çok fazla bir şey hissedemiyorum. Yarın falan farkına varacağız herhalde” derken Tuğba Beyazoğlu ise, şiddetli bir yağmurun yağdığının söylenmesi üzerine, “Düğün bereketi diyelim. İnşallah evliliğimiz güzel gider, yağmurun yağması gibi bereketli ve huzurlu gider” dedi.

Erkoçlar balayı soruları üzerine ise sinema çekimleri olduğundan balayına ilerleyen zamanda çıkacaklarını kaydetti.