info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ünlü Gazeteci Hayatını Kaybetti

İzmir’in Konak İlçesinde, fenalaşarak hastaneye kaldırılan Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti.

Gazeteci Tayfun Talipoğlu bugün saat 01.00 sıralarında Göztepe Mahallesi 76 Sokak’taki  evinde fenalaşarak yere yığıldı. Evde bulunan arkadaşının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri Talipoğlu’na ilk müdahaleyi yaptı.

Talipoğlu daha sonra ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Talipoğlu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu yaşama veda ettiği değerlendirilen Tayfun Talipoğlu’nun kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

TAYFUN TALİPOĞLU KİMDİR? 

1962 yılında Kars'ta doğumlu olan Tayfun Talipoğlu, İlkokul ve ortaokul yıllarını Malatya ve Eskişehir'de geçirmiştir. Liseyi Ankara'da okuduktan sonra, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1983 yılında mezun olmuştur. Gazeteciliğe Milliyet Gazetesi'nde muhabir olarak başlamıştır. Ardından Star ve ATV'de haber muhabirliği yapmaya devam etmiştir.

Herkesin hatırlayacağı 'Bam Teli' programını 1995 yılından itibaren ATV'de, ardından da NTV'de hazırlayıp sunmuştur. Takvim, Yeni Yüzyıl, Cumhuriyet gazetelerinde köşe yazarlığı da yapan Talipoğlu evli ve bir çocuk babasıdır. Yayınlanmış kitapları: Benim Yolum, Ne Çoktular Ne Kadar Çocuktular, Eskiyen Yüzümün Yeni Gülümseyişi, Çoluk Çocuk Yazıları, Eşekle Gelen Aydınlık